Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu

Pa ona ne zna gde udara,razvija svinjarstvo i govedarstvo uvozom prasadi i teladi.Treba je pitati jel zna ona kako izgleda krava.Ova je zrela da je uhvatimo na jedan skup i da je propitamo o problemima u poljoprivredi.Mislio sam da posle Nedimovića nema gore ali sam izgleda bio u zabludi.
Што ја кажем треба да престанем да се изненађујем али опет се изненадим.

Do 30.9 je bilo da ti udje u zbir…
Ala ti ozbiljnosti i sta ko ne gleda forum i davidovica? Saznace u kafani? To se lepo posalje dopis scakom gazdinstvu, nekad su imali mnogo manje zaooslenih dok su bili u sapcu i sve su stizali, posalju kovertu sve sa obrascima za svakog posebno i sve na vreme, refakcije nedelju za nedelju iza, sce uredno i u roku… iznose necu ni da spominjem.

Poslednja izmena:
U zbir za sledeću godinu..

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Obnove nema, samo izmena setvene.
Ako imas prijavljenih 15 ha, a hoces da ubacis jos 5, to moras da uradis u predhodnoj godini do 30.09.
Ako imas 15 ha, a ugovor za neko zemljiste istice posle 30.10. onda mozes da dodas bilo koje drugo zemljiste, ali samo do 15 ha i to do 1.marta
1.marta moras imati stanje sa kojim ces konkurisati za subvencije.
Onda oped sve isto do 30.09.

Razmisljao sam da ubacim nešto više zbog repe, ugovor od pre neki dan pa nisam siguran dal moze?

Evo ja Sad bio u trezoru da tražim za e agrag sifre kaze ne može,idi u postu,u posti traže da dodje otac licno i da napravi nalog na e upravi pa da mu oni daju neke parametre,

Evo ja Sad bio u trezoru da tražim za e agrag sifre kaze ne može,idi u postu,u posti traže da dodje otac licno i da napravi nalog na e upravi pa da mu oni daju neke parametre,
A za kreiranje naloga na eUpravi potrebno je uslikati licnu kartu (moze i pasos cini mi se), i onda tu sliku/slike dodati kao prilog pri kreiranju naloga.. Moja baba ima gazdinstvo i sigurno to ume da uradi.. :ROFLMAO:

Baba mora da ima i email, kao i pametni telefon sa consentID. Na jednom telefonu ne mogu dva consentID naloga, tako da baba mora da ima svoj. Ili komp sa citacem za licne karte. :D

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh