markojx
Član
Tek od 1 aprila javni poziv za sve subvencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што ја кажем треба да престанем да се изненађујем али опет се изненадим.Pa ona ne zna gde udara,razvija svinjarstvo i govedarstvo uvozom prasadi i teladi.Treba je pitati jel zna ona kako izgleda krava.Ova je zrela da je uhvatimo na jedan skup i da je propitamo o problemima u poljoprivredi.Mislio sam da posle Nedimovića nema gore ali sam izgleda bio u zabludi.
Mani ti Medim ovica.Pa ona ne zna gde udara,razvija svinjarstvo i govedarstvo uvozom prasadi i teladi.Treba je pitati jel zna ona kako izgleda krava.Ova je zrela da je uhvatimo na jedan skup i da je propitamo o problemima u poljoprivredi.Mislio sam da posle Nedimovića nema gore ali sam izgleda bio u zabludi.
A za kreiranje naloga na eUpravi potrebno je uslikati licnu kartu (moze i pasos cini mi se), i onda tu sliku/slike dodati kao prilog pri kreiranju naloga.. Moja baba ima gazdinstvo i sigurno to ume da uradi..Evo ja Sad bio u trezoru da tražim za e agrag sifre kaze ne može,idi u postu,u posti traže da dodje otac licno i da napravi nalog na e upravi pa da mu oni daju neke parametre,