Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu

Kad si ministar moras da imas odredjeni kodeks ponasanja.
Verovatno joj niko ne bi zamerio na ovom ispadu da je u poljiprivredi sve sjajno, kao na primer da su pomogli poljoprivrefnike posle suse, da su isplatili subvencije, da se bore za cene mleka, kukuruza, psenice, soje, da ne dozvole uvoz crkotine iz ww2...
Da moja porodica stoji kao njeno ministarstvo ja sigurno ne bih dane providio u kafani vec bi se trudio da popravim stanje.
Ziveli ministarko 🥂
Preterujes. Da li treba i crninu da nosi??

Da je znala da je snimaju pozdravila bi nas pesmom: Ori Mile al duboko.
Mislim da njen privatni život ne treba da ima veze sa poslom. U kafanu dođu ljudi svih profesija iako im posao baš nije veseo...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ministri i drugi javni funkcioneri moraju imati kodeks ponašanja , oni predstavljaju državu
Kod nas se to izgubilo i zato svako dolazi na neku pozicuju i zato smo tu gde i jesmo.
Ko to nije u stanju ne treba da se prihvata toga, u tome se pravi razlika u odnosu na običnog čoveka ili građanina
A za ministarkin rad je još rano davati ocene...uostalom ona je tu dovedena da nas digitalizuje , za sve druge odluke se ona ne pita

Predstavnik države ne sme i nema pravo da se ponaša ovako na javnom mestu.
U privatnosti gde niko nema mogućnost da snima i objavi može kako hoće.
Mada su čak i tada jako upitni kvaliteti takve ličnosti da bude ministar, ali se to bar ne zna.
Ovde se demonstrira sve ono što nije pogodno za funkciju koja treba da podrazumeva veliku odgovornost,
smernost i angažovanost. Neko ko je zaokupljen radom a samim tim i umoran nema volje za kafančenje.
Ali to je samo moje lično mišljenje.

Bruka je da ovakva persona bude ministar. Zašto? Zato što verovatno je imala krivičnu prijavu, upitno pitanje stručnog znanja, najveća prednost to što ima ženski polni organ. I još bruka ko je postavio i komentarisao, jer je i on mustra bečka.
Svako ima pravo na opuštanje, no ako je snimak napravljdn u 2023.godini,morala bi se ipak malo kulturnije ponašati, ili malo manje opuštati, kada jd ministar.
No to je moje mišljenje, činjenica je da nema kodeksa ponašanja ministara, niti obaveznog obrazovanja koje ministar mora imati za pojedina ministarstva.

U Japanu ovo ne može da se desi, oni su previše smoreni

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

polako stalno gledajte info na racunu,nemoj svi da se zale a posle ipak legle pare...vecina nece ni da kaze ostace pri tome da nisu dobili a pare legle

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh