Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ccc ko da iz svog dzepa vade…Hmmmm jedno zapažanje.
10 dana mi je zahtev za subvencije pisalo u radu, da bi prekjuče prešlo u prihvaćen. Svi sa kojima sam pričao prekjuče su preinačeni u prihvaćen. Drugar kaže ujutro bio primljem, kasnije pogledao bilo prihvaćen.
Sve mi se čini da su ubrzali pre potpisivanja sporazuma za 18k da nas "obračunaju" po 9k, a doplatu ko zna kada ćemo videti....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Iskreno, nisam proveravao u petak, jutros kad sam pročitao tvoj post , proverio i gle čudaHmmmm jedno zapažanje.
10 dana mi je zahtev za subvencije pisalo u radu, da bi prekjuče prešlo u prihvaćen. Svi sa kojima sam pričao prekjuče su preinačeni u prihvaćen. Drugar kaže ujutro bio primljem, kasnije pogledao bilo prihvaćen.
Sve mi se čini da su ubrzali pre potpisivanja sporazuma za 18k da nas "obračunaju" po 9k, a doplatu ko zna kada ćemo videti....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da li ima neki rok za ovu dodatnu isplatu od 9.000 po ha? Inace ce ovi mangupi razvlaciti do sudnjeg dana isplatu.
Ja takođe-3000 po kravi.Rok?!
Ja, a nisam jedini, "još čekam" od aprila 2020g i korone, za Ovce 500 din/po grlu, koje je obećao centarfor nedinjo.
Možda neka posebna rasa ovaca ima prioritet, ko će ga znati ....
Samo, pre će on zaigrati u Realu, nego što ću ja videti te pare.