guest 43101
Član
Ja sam čuo da će nastaviti isplatu po 300e onima što još nisu dobili, sad kada prihvate uslove. A ko je do sada dobio 9 crvenih dobio je. Jbg....Ja sam cuo da je sve stopirano, zbog protesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam čuo da će nastaviti isplatu po 300e onima što još nisu dobili, sad kada prihvate uslove. A ko je do sada dobio 9 crvenih dobio je. Jbg....Ja sam cuo da je sve stopirano, zbog protesta.
I ja isto tako cuoJa sam čuo da će nastaviti isplatu po 300e onima što još nisu dobili, sad kada prihvate uslove. A ko je do sada dobio 9 crvenih dobio je. Jbg....
Nisu isplatili ni ovh 9000. Obećanje ludom radovanje...Hoce li drzava doplatiti ove godine 9000din za subvencije po hektaru ili je 18.000din za sledecu god?
Kako ti iz Bogatica nisi obavesten kad su sinoc na centru pre polaska traktora sve lepo objasnili Brkic i Pajic.Hoce li drzava doplatiti ove godine 9000din za subvencije po hektaru ili je 18.000din za sledecu god?
Nisam bio sinoc tamo... jesu li subvencije za ovu godinu ili ne?Kako ti iz Bogatica nisi obavesten kad su sinoc na centru pre polaska traktora sve lepo objasnili Brkic i Pajic.