Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mesec i po dana od završetka konkursa.Jel to znaci da nece ni započinjati isplatu pre 15. maja dok svi ne konkuršu?
licno mislim da ce isplatiti kako se prijavisJel to znaci da nece ni započinjati isplatu pre 15. maja dok svi ne konkuršu?
Hahah, koliko ima takvih u Vojvodini? 5?Ej za mlade od 18 do 40 g, i da je registrovan prvi put 1.4. 2022.god,ma hebali ih konkursi
Biće dosta jer može da konkuriše onaj ko je otvorio gazdinstvo posle 1.4.2022 znači mlade žene i devojke koji su napunili 18. godinu.Hahah, koliko ima takvih u Vojvodini? 5?
Da li ti veruješ u to što si napisao.licno mislim da ce isplatiti kako se prijavis
dakle ako se prijavis primer 4-5tog da ce leci lova negde oko 10tog tj za nedelju dana
Da jer koliko vidim,mnogi se nece ni prijaviti dok ne rese status parcela u e agraruDa li ti veruješ u to što si napisao.
Da, mi kakvi smo potrošićemo.Ja mislim da oni idu na tu kartu da nam novac što duze traje