sale ratar
Član
Mleko je prosuto i sad moš tandrkati do mile volje ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ti nije jasno??Pročitaš li ti to što napišeš pre nego što objaviš na forumu?
Evo ti jos jednom post. Prvo dobro procitaj pa onda bez predrasuda komentarisi.Mislim da bi trebalo da se oglasi zbog ljudi koji su podrzali i izasli na protest sirom Vojvodine. Licno bi voleo da znam da li je spreman da i u buducnosti povede neki seljacki bunt. Sto se tice Milorada za kojeg sam ja mislio da mu je nadimak TECA neka pociva u miru. Delovao mi je kao miran i stalozen covek. Eto medju prvima je izasao na protest, a kuci ostavio one krave i imanje dok su drugi mrsili muda i sada ni krivi ni duzni cekaju u redu za subvencije sto za gorivo sto za suncokret.
Baš neobično da pričaju neistinu... Nisam dobio ni ja.Jesu svi dobili povraćaj za osiguranje?
Gledam ministarku kaže kako su isplatili osiguranje u utorak, e pa kod mene nisu.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока