nikola indjija
Član
Evo sad leglo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neko dobija sve a neko ne.Mi ni kovid pomoć za krave nismo dobili,sad i ovaj kukuruz.To je oko 100000 i nimalo nije za bacanje.nekome je to možda smešna suma ali nama mnogo znači.Danas tek drugi deo premije.kasne samo 5 meseci.Vala kaki smo i netreba ništa da nam daju ali no.
A jel znas mozda sta je prijatelju sa parcelama koje uzimamo u zakup pod kiriju???
JEL I dalje mora kao pre Oni ugovori o zakupu pa da se to overi u mesnoj kancelariji ili kod javnog beleznika I da se taj ugovor nosi u trezor ILI se sada too radi na drugu nacin??
Sto si uskracen?Meni su uskratili oko 2t kukuruza za krave,tako da ima odmah za 4-oricu da isplate.
Zato što mleko predajem u otkupnu stanicu.Premiju dobijam ali se ne vodi na moje ime.Sto si uskracen?
Poslao sam im mail sa upitom za pojašnjenje mog slučaja i odgovorili su u roku od pola sata.Evo i meni legle pare, podsticaji za biljnu proizvodnju, u ukupnom iznosu od 683,30 dinara za 20,4 hektara koji su prijavljeni...
Isto ko i podst.bilj.proiz.Neznam kako su obračunavali, ali i meni su zakinuli 2 crvene. Preko 20 ha registrovano a dobio 18 crvenih....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока