Subvencije u poljoprivredi za 2022 godinu

A jel znas mozda sta je prijatelju sa parcelama koje uzimamo u zakup pod kiriju???
JEL I dalje mora kao pre Oni ugovori o zakupu pa da se to overi u mesnoj kancelariji ili kod javnog beleznika I da se taj ugovor nosi u trezor ILI se sada too radi na drugu nacin??

@Mustang80 За парцеле које нису у власништву носиоца или чланова газдинства, доноси се и оверен уговор о закупу или о уступању на коришћење. Не знам да ли може у месној заједници, ја сам оверавао код бележника.

Заборавио сам да напоменем, када се парцела уноси у газдинство, било због куповине или закупа, мора прво бити издвојена из претходног газдинства.

Neznam kako su obračunavali, ali i meni su zakinuli 2 crvene. Preko 20 ha registrovano a dobio 18 crvenih....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Evo i meni legle pare, podsticaji za biljnu proizvodnju, u ukupnom iznosu od 683,30 dinara za 20,4 hektara koji su prijavljeni...
Poslao sam im mail sa upitom za pojašnjenje mog slučaja i odgovorili su u roku od pola sata.

Kažu da je vršena automatska dodatna isplata u iznosu od 1000rsd/ha korisnicima koji su već ostvarili osnovne podsticaje prema stanju na dan 30.09.2021. Ja sam kasnije prijavio deo zemlje na svoje gazdinstvo tako da je to to.

Nazad
Vrh