Ratar Torak
Član
Bolje stavi u setvenoj strukturi ako imas vinograd nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to tako kako si napisao.
Samo moraš da vidiš i širu sliku.
A na toj slici je nacrtano: U SRBIJI NEMA MESTA ZA MLEČNO GOVEDARSTVO !!!
Tov da, mleko ne.
Srpsko mleko ne treba da postoji ni za srpsko tržište, a ne za izvoz. Takva je raspodela uloga u toj EU o kojoj Srbi sanjaju.
Bolje stavi u setvenoj strukturi ako imas vinograd nesto.
Pa to je i cilj članica EU. Oni njihove seljake, kao i industriju čuvaju, a nas uništavaju. , Nama šalju njihovu finalnu robu, koja je lošija od naše. Barem po pitanju mlečnih i mesnih preradjevina.
Uslov MMF jeste da nam daju kredite ali da država ne podstiče domaću privredu (to je verovatno uslov). Da se ne podizu fabrike koje bi imale proizvodne pogone i pokrenule domaću industriju, pa tako podizale ekonomiju. Nego da fabrike otvaraju stranici, kojima se daju subvencije, besplatno zemljište, a radnicima minimalne plate. Iz tog razloga nama preostaje da mehanizaju kupujemo od njih, i njima bukvalno pomažemo. Domaći privrednici se nekako drže, ali njima bi bilo mnogo lakše da im država pomogne, pa bi imali kvalitetniju i ozbiljniju proizvodnju.
Nijedna vlast nije glupa, sve se moze, kad bi se htelo. Ali bolje im je da se obezbede koliko je moguće, što im EU omogućuje uz blagoslov, a narod ko........ Zato nama nikad neće biti bolje!
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
A u bato,a gos. peet navro ko lud u tu eu,sad će se uvrediti i naljutiti na te zbog ovih gluposti što si napiso.Pa to je i cilj članica EU. Oni njihove seljake, kao i industriju čuvaju, a nas uništavaju. , Nama šalju njihovu finalnu robu, koja je lošija od naše. Barem po pitanju mlečnih i mesnih preradjevina.
Uslov MMF jeste da nam daju kredite ali da država ne podstiče domaću privredu (to je verovatno uslov). Da se ne podizu fabrike koje bi imale proizvodne pogone i pokrenule domaću industriju, pa tako podizale ekonomiju. Nego da fabrike otvaraju stranici, kojima se daju subvencije, besplatno zemljište, a radnicima minimalne plate. Iz tog razloga nama preostaje da mehanizaju kupujemo od njih, i njima bukvalno pomažemo. Domaći privrednici se nekako drže, ali njima bi bilo mnogo lakše da im država pomogne, pa bi imali kvalitetniju i ozbiljniju proizvodnju.
Nijedna vlast nije glupa, sve se moze, kad bi se htelo. Ali bolje im je da se obezbede koliko je moguće, što im EU omogućuje uz blagoslov, a narod ko........ Zato nama nikad neće biti bolje!
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Sada bih ti rekao, da sam na tvom mestu zvao bih televiziju i sve im lepo predočio, ali džabe kada nijedna nacionalna televizija to neće pustiti...Polako posustajem.Još uvek nisam dobio nikakvo rešenje na konkurs iz 2017.godine.Odgovor Uprave je i dalje da mi je predmet primljen i čeka na obradu ili je u obradi,zavisi ko se javi.
Zato je neko dobio prvo novce pa tek onda rešenja!Polako posustajem.Još uvek nisam dobio nikakvo rešenje na konkurs iz 2017.godine.Odgovor Uprave je i dalje da mi je predmet primljen i čeka na obradu ili je u obradi,zavisi ko se javi.
ja sam podneo zahtev juna 2017.odgovori kao i kod tebe ili je u obradi ili ceka obradu.poslao sam i u 2018 ali to ce ko zna kad...Polako posustajem.Još uvek nisam dobio nikakvo rešenje na konkurs iz 2017.godine.Odgovor Uprave je i dalje da mi je predmet primljen i čeka na obradu ili je u obradi,zavisi ko se javi.
Pa to je i cilj članica EU. Oni njihove seljake, kao i industriju čuvaju, a nas uništavaju. , Nama šalju njihovu finalnu robu, koja je lošija od naše. Barem po pitanju mlečnih i mesnih preradjevina.
Nijedna vlast nije glupa, sve se moze, kad bi se htelo. Ali bolje im je da se obezbede koliko je moguće, što im EU omogućuje uz blagoslov