Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baća lako je tebi kad imaš tatu, a ja se mučim od moje 15-e sam. Kao mlad radio sam četiri posla kako bi preživeo one 90-e godine i održao domaćinstvo i podigao ga na neki viši nivo.Za mene svi koj imaju zemlju treba da dobiji subvencije. Koga briga dali neko radi i bavi se poljoprivredom. Evo recimo ja pored 60kj mogao bi i da radim negde i sve da stignem.
Ime zato si ti napravio lepu podlogu svom sinu.Baća lako je tebi kad imaš tatu, a ja se mučim od moje 15-e sam. Kao mlad radio sam četiri posla kako bi preživeo one 90-e godine i održao domaćinstvo i podigao ga na neki viši nivo.
znaci imamo vise pravaca za podelu profi koji rade samo ratarsrtvo,profi koji rade ratarstvo i stocarstvo,oni koji imaju srednju ili neku drugu poljoskolu i naravno oni koji rade u firmi jer su previse mali i sitniAko treba da se uradi selekcija da samo ko radi poljoprivredu dobije subvenciju nemam nista protiv, ali nek se ide do kraja pa dobija samo ko je zavrsio poljoprivrednu skolu ili fakultet.
Ovako se zemljom bavi mnogo ljudi iz razno-ranih razloga, neko sto voli, neko sto nema firmu gde bi mogao da radi, neko jer je plata premala, neko pere tudje pare kroz zemlju ...
Ime zato si ti napravio lepu podlogu svom sinu.
nemam ja firmu,ima brat.A uskoro cu da otvorim i jednu na zenu ali to se neracunaI vas kulake koji uz zemlju ne radite u firmi, nego imate svoju firmu.
Baća lako je tebi kad imaš tatu, a ja se mučim od moje 15-e sam. Kao mlad radio sam četiri posla kako bi preživeo one 90-e godine i održao domaćinstvo i podigao ga na neki viši nivo.
Jbt pa ti moz na socijalu ako je zemlja na tati.nemam ja firmu,ima brat.A uskoro cu da otvorim i jednu na zenu ali to se neracuna
jest,ima malko i na tati.Kako bih drugacije utajio deo pdv?Jbt pa ti moz na socijalu ako je zemlja na tati.