Marko98
Član
Konkurisao sam za masine za obradu zemlje i sadnju, sa 20 godina, da je gazdinstvo prvi put upisano 2017. god, maksimalan iznos je 1 500 000 din, ili 75% od vrednosti bez PDV-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam reg.polj.gazdinstvo koje se vodi na mene,aktivan status,pa mislim da jedan deo zemlje prepišem na sina,koji je 1992 godište.,da bi on mogao da konkuriše za ta podsticajna sredstva.Koliko bi minimum zemlje moralo da se vodi na njega,i ako bi se sada registrovao i konkurisao,znači da bi sredstva mogao da očekuje tek u 2021 godini,.ustvari posle dve godine aktivnog statusa?Konkurisao sam za masine za obradu zemlje i sadnju, sa 20 godina, da je gazdinstvo prvi put upisano 2017. god, maksimalan iznos je 1 500 000 din, ili 75% od vrednosti bez PDV-a
Ja imam reg.polj.gazdinstvo koje se vodi na mene,aktivan status,pa mislim da jedan deo zemlje prepišem na sina,koji je 1992 godište.,da bi on mogao da konkuriše za ta podsticajna sredstva.Koliko bi minimum zemlje moralo da se vodi na njega,i ako bi se sada registrovao i konkurisao,znači da bi sredstva mogao da očekuje tek u 2021 godini,.ustvari posle dve godine aktivnog statusa?
moj sin nema zemlju na sebe a ima gazdinstvo nemora nista da ima u vlasnistvuJa imam reg.polj.gazdinstvo koje se vodi na mene,aktivan status,pa mislim da jedan deo zemlje prepišem na sina,koji je 1992 godište.,da bi on mogao da konkuriše za ta podsticajna sredstva.Koliko bi minimum zemlje moralo da se vodi na njega,i ako bi se sada registrovao i konkurisao,znači da bi sredstva mogao da očekuje tek u 2021 godini,.ustvari posle dve godine aktivnog statusa?
Znači da ne moram da mu prepišem,ali moram da mu dam zemlju u zakup,živimo na istoj adresi,i dali je tih 0,5 ha dovoljno da bi konkurisao za kredit za mlade?Ne moraš prepisivati zemlju na njega,jedino ako tako hoćeš.On može registrovati gazdinstvo i ako mu daš zemlju u zakup,ali mislim da mora imati u vlasništvu samo 0,5ha.
Prosle godine je i opstina Opovo bila na tom spisku. Odradili posao i sada je skinuli.
Od kad su delovi Novog Sada, Sremske Mitrovice i celi Sremski Karlovci marginalna podrucja??