Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

Samo kažem šta sam čuo... Nezvanično, neprovereno još uvek...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Koliko se ja secam, ministar poljoprivrede je jesenas rekao da ce se pomoci poljoprivrednicima zbog suse, ali da se subvencije nece povecavati ?
Ali, politicari ionako svasta pricaju, ja ne verejum ni za ovo prvo.

Naravno da nisu. Zato i kazem da ne verujem ni ovo prvo, a za drugo, tj povecanje subvencija je i rekao da nece biti.

I ja od večeras imam informaciju za 4000din +4000din po ha za gorivo.Ne znam na koliko hektara ali ima nešto u planu.Čak se spominje i PIO i posebno ko je u PDV-u.
Nije šala nešto se sprema.

Ali bitno je da se vec obecavaju nove. Naprosto ljudi su uvideli da mogu tako i ne vidim razlog zasto bi ista menjali.

Na skupu dobar dan domacine,ministar upitan zasto su subvencije samo 4000 po ha i zasto obecava svega 25 dinara po l dizela,rekao sledece,ja nemam vise para,a tebi ako je malo ,ti nemoj to uzimati,ubrzo je besan otisao sa skupa

Svi preko 20 ha u PIO i ulazak u PDV , ali i odbitak akcize za dizel, i zatečeno stanje, ko ima 5 ili 10 gazdinstava mora sve to kao i oni sa jednim, sigurno neproverena vest od večeras!?:kisa:

Gleda me savetnik ministra u oči i laže , znači svi koji su registrovali gazdinstva i imaju preko 20 ha , moraju plaćati pio i ući u sistem pdv-a ,ali će zato imati pravo na kupovinu e-dizela uz odbitak akcize i naravno svi ostali dobijaju 4000 din po ha

Nazad
Vrh