tesla
Član
A kada da se ljudi okupe, kada svi rade kod "investitiora" od jutra do sutra, i vikendom, i praznikom, i za svetac,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.blic.rs/vesti/ekonomija/...ika-do/y3dq510
Zanimljivo je to da ako ne bi bilo izbora ne bi ni objavili sve ovo. A ako su vec objavili onda zasto i lazu?
Na sva vrata su rekli da nece biti povracaja za traktore jer ce ove godine to biti preko Iparda dok ovde kazu kako ce biti konkursa i za traktore. Ko je ovde lud?
Već dve nedelje Uroš zove u svoju emisiju ove iz plaćanja da kažu kada će biti isplaćene subvencije za prošlu godinu ali nikako da se odazovu.Čekamo sledeću nedelju.Papir trpi sve. Garant ce ministar opet reci da je sve isplaceno za proslu godinu. Da mogu da se skupe svi kojima nije isplaceno za stoku i masine, pa da bar jedan iz neke emisije uzivo pozove upravu za agrarna placanja da vidimo sta ce reci.
Nego ne sljivi niko poljoprivrednike, mahom se u gradjanstvu u velikim gradovima(i u mom malo gradu znam gomilu takvih) misli da su to neuki seljaci koji rade zemlju jer je to najlakse a ne umeju nista drugo. Cast onima koji znaju kakva je situacija. Pa tako i svaki ministar koji je bio i koji ce tek da bude, moze da vrti pricu koliko drzava pomaze agrar i kako ulaze iznova i iznova a kako ti neuki seljaci ne umeju to da iskoriste.
Nisam pratio njegovu emisiju zadnjih mesec dana, promasim je a mrzi me da odgledam na njegovom yt kanalu. Bas bih voleo da se odazovu. Mom stricu nije isplaceno ni za djubrivo jos uvek mada, kasno je i predao u septembru mislim.Već dve nedelje Uroš zove u svoju emisiju ove iz plaćanja da kažu kada će biti isplaćene subvencije za prošlu godinu ali nikako da se odazovu.Čekamo sledeću nedelju.