Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

Kuplung, prva, guraj napred... U nove radne pobede.

Da su bile "naše", tj. da smo ih doživljavali našima ne bi ih mogli prodati. Nego smo ih doživljavali kao "državne" pa su tako i otišle.

Sad je ora za: biti kadar na strašnom mestu postojati. Tako se zalomilo.

Nismo mi ni prvo, a ni zadnje pokolenje na ovom prostoru kome tako biva.

I ? Sta kazete ? Ostaje po starom ili povecavaju subvencije. Evo pobedise u Bg-u, a ovi za koje sam ja glasao, nisu ni cenzus presli !

Ponavljaću ko papagaj . Samo subvencionisati osiguranje prinosa i cijene i ništa drugo . Inače mnogi stvari u društvu treba prebaciti na osiguravajuće kuće pa da vidiš onda kako stvari funkcionišu . Od zdravstva , saobraćaja ,poljoprivrede i sto drugih stvari . Ja sutra kad bi bio neki predsjednik samo bi uredio sistem osiguranja . Ako smo se već odlučili za potrošačko društvo i liberalni kapitalizam onda treba pustiti da i pare vladaju i odredjuju pravila a ne politika . U svakom biznisu osiguravajuća kuća je najrealnija odnosno treća strana i njima treba pustiti da vode igru . Kao što imaš dvije suprotnosti , npr u poljoprivredi , evo recimo zamislite koliko su suprotne strane npr bankar i poreznik : pred jednim kukaš i plačeš a pred drugim brišeš suze , nabacuješ osmjeh i busaš se u prsa . Toliki nagli prelaz iz pesimizma u optimizam :haha: . Osiguranje je treća najrealnija strana , njih samo treba slušati , ali prethodno urediti okolinu za njihovo funkcionisanje .

Kako kodnas funkcionišu i oni???Nekom majka nekom maćeha...i onda nema prostora za Šabane i Marjane,a to ne odgovara eliti iz ovog posla...:ppozdrav:

Jel zna neko kako se to racuna da ne udjes u pdv,znam da je kao do 8000000 ne podleze pdv-u ali ne kontam kao nije po kalendarskoj godini e to mi nije jasno?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Dobro je Zmaj od Nocaja, mislio sam da sam jedini koji ovog coveka nista ne razume, sad mi je lakse!!! :sjasi:

Sustinski hoce da kaze nema para, a verovatno ih nece ni biti jbg kampanja za BG jebo ih on :osmeh: Verovatno ce budzetom za 2018 izmiriti dugovanja za 2017 sta ne mogu da izbegnu i nesto iz 2018 a ostatak ce preci u 2019 i tako u krug.
Kad su objavljivali uredbe prosle godine (gle cuda u jeku predsednicke kampanje) tad nije bilo pojasnjenja znate to je tezak i dug proces nego je bilo hvalospeva kao da ce dati pare cim se posalju papiri.

Pisanje je jedno a drugo sta ce uciniti!
Bice opet plasirana vest u ocima coravih koka koje slusaju i veruju samo ono sto im kancelar postavlja na njegovoj televiziji. Ne verujem da ce isplatiti svih pisljivih i bednih 4000 kad se zahtev podnosi samo za 2000 din.

Nazad
Vrh