Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

Gledam danas "ministra" sasvim slučajno, šaltajući kanale, i čujem (jasno i glasno) da ove godine ne trebaju računi za veštak, isplaćuje se 4.000 odjednom, a posle podnošenja Zahteva (biljna proizvodnja)...
Kaže i to da Uredba sledi do 10. Marta...
Će vidimo....
POVEĆANJE SUVBVENCIJA !!!! :haha:
JEEEEEEE !!!
icon_butt.gif

Ne verujem da ce isplatiti svih pisljivih i bednih 4000 kad se zahtev podnosi samo za 2000 din.

Video i čuo izjavu ministra Nedimovića juče u Brazdama na RTV1 !!!!

Meni svu papirologiu advokat radi.Danas me zvala i rekla da je 4000din/ha.i da ce se i ove godine placati odvodnjavanje 1200din/ha

Pisanje je jedno a drugo sta ce uciniti!
Bice opet plasirana vest u ocima coravih koka koje slusaju i veruju samo ono sto im kancelar postavlja na njegovoj televiziji. Ne verujem da ce isplatiti svih pisljivih i bednih 4000 kad se zahtev podnosi samo za 2000 din.
Nigde se ne navodi suma kad se podnoi zahtev. Prakticno predajes samo broj hektara sa ili bez promene setvene strukture.

Normalno da je za biljnu proizvodnju. I vestak je za biljnu proizvodnju. Ovo je vise tehnicka stvar nego nesto drugo. Svako ko podnese zahtev je formalno pravno ispunio uslov, a oni mogu uredbom da to sve pokriju i zavrsena prica. Ovako je i logicnije, a i manje nas mrcvare. Mogu kako hoce.

POdneo zahtev danas za tzv osnovne podsticaje :D Kad legnu, samo ih preusmerim na naknadu za odvodnjavanje i porez na imovinu i još malo doplatim.

A jel salju dokumente na adresu ili si samo tako otisao i podneo zahtev?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

I ja danas predao u Rumi...
Bila gužva ko da ODMAH daju novce !!!
Moje selo ima možda 10-15 registrovanih polj.domaćinstava, a na spisku (pri potpisivanju) vidim da je već polovina podnela Zahteve !!!

Nazad
Vrh