slobapatrola
Član
Mi ni nemamo drzavu mi smo pod okupacijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ti da si seo negde i gledao zalazak sunca...rekli bi ovaj odlepio, zato bolje što se nisi setioProsto pozelim da I ja budem u nekoj drugoj drzavi. Neki dan mi salje sestra sliku iz Dizedorfa u Nemackoj, kaze, gledaj, kako ljudi sede na nekoj uzvisici I gledaju zalazak sunca.
Nisam znao da li da se smejem ili da placem, hiljade ljudi sedi I gleda zalazak sunca...... je **greška ti zivot, a mi slepci najslepiji. Nije mi ni palo na pamet da gledam zalazak sunca u ovoj mojoj zemlji, nikada. Samo borba i briga....
Pa ti da si seo negde i gledao zalazak sunca...rekli bi ovaj odlepio, zato bolje što se nisi setio
Niste vi ili neki od vas bas tako naivni (nista licno Dusane) imate i vi oci samo sto um vam ne dozvoljava cesto da sagledate realno stvari i istinu!Eto sta je drzava, prava, u eu, nato paktu, napredna I brine o svojim ljudima
A da nisu ti novci od Mađara sve ostalo samo ne podsticanje investicije u poljoprivredi? da nema to dublju političku notu...
Drzava nije smela da dozvoli da ukine subvencije,i na taj nacin unistava svoje poljoprivrednike,a severnim komsijama kapa dole,za podsticaj svojim gradjanima,nije nama kriv niko,do ovih propalica na vlasti,i istih onih koji ih podrzavaju.Sa jedne strane to je dobro, jer su novci ovde što bi rekao Čanak , a s druge to je protivustavno jer u ustavu piše da su svi gradjani jednaki pred zakonom, e sad zamislite da neki Fond iz Vojvodine ili republičko ministarstvo kaže Bosanci ne mogu da dobiju subvencije ili da idu na konkurs ,mislim da država ipak to nije smela da dozvoli, ako želi da se pomogne ljudima uvek ima nekog drugog načina a opet Orban stimuliše stanovništvo koje je živelo tu , tj . njihovi potomci za vreme Austro-Ugarske......znači mogao sam i ja da konkurišem.da prodam svoj obraz za 800 000 dinara kao neki što su uradili! Uglavnom čestitam svima koji su dobili i nek u zdravlju koriste mašine u državi Srbiji!