Donje Stopanje
Član
Ne razumem jel ironicno pitanje kupioНиси ваљда?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem jel ironicno pitanje kupioНиси ваљда?!
Neznam kako se placalo,al znam da su iz mog mesta hteli da konkurisu i kad su culi da postavljaju satove potrosnji vode iz arteskog bunara, koju treba da placas oni odustali od konkursa ,radice sa svojim sredstvima,ustvari jedan je vec iskopo.Zvao da pitam za kupovinu koju sam obavio sada hoce vaziti racun sledece godine, rekli NE, samo po predracunu, eto tako jedne godine jedna pravila dogodine druga.
Ako neko zna, kako se placalo/subvencionisalo navodnjavanje, tj kopanje arterskih bunara? Hvala
Neznam kako se placalo,al znam da su iz mog mesta hteli da konkurisu i kad su culi da postavljaju satove potrosnji vode iz arteskog bunara, koju treba da placas oni odustali od konkursa ,radice sa svojim sredstvima,ustvari jedan je vec iskopo.
Није иронично. Скоро сам тражио четвороручне па сам узео да упоредим Штил БТ 360 и Вилиџер ВПХ 173. После прегледа карактеристика и искустава погледам цене: "кад се сад нисам шлогирао"!Ne razumem jel ironicno pitanje
Није иронично. Скоро сам тражио четвороручне па сам узео да упоредим Штил БТ 360 и Вилиџер ВПХ 173. После прегледа карактеристика и искустава погледам цене: "кад се сад нисам шлогирао"!
Штилов кошта 202.500,00 без бургије. За те паре купим тракторску и рецимо овакву https://www.kupujemprodajem.com/Bus...-NOVO--46147760-oglas.htm?filter_id=156271432 кинеску и остане ми 1.000€.
Dobro ti je odgovorio. Sve promene koje napravis do 30.09. su ok, i na njih mozes da racunas na subvencije u 2018. Te promene koje planiras da napravis, mozes kad god posle do kraja godine, ali neces dobiti subvencije za njih.
Ima jedna fora koja provereno uspeva i koju mozes da probas bez veceg rizika. Saljem ti pp.
Da li je nekome stiglo neko resenje od ministarstva za osnovne podsticaje i za djubrivo, za 2017 godinu?
Ne znam o cemu se radi, cuo sam da je nekome stiglo, meni nije, a ne znam ni dal treba da stigne, proteklih godina to nije stizalo
Sta se desava sa povracajem od osiguranja useva ja predao u avgustu jos nista.