Subvencije u poljoprivredi za 2017 godinu

Danas krecu i u Kragujevcu. Koriste se stari zahtevi iz 2016. godine. Trenutno u trezoru u Kragujevcu nema guzve za podnosenje zahteva.

Jel važe stari zahtevi ,ma li ih gde na netu?

Vaze. Ja sam popunio stare zahteve. Rekose da nemaju nove. Stari su sa crtama tj upisuje se godina. Ostampaju na racunaru sta si sve imao od kultura sa sabranim hektarima i samo to isto prepises na zahtev i saberes na kraju.
Rekose mi da, ako hocu da menjam kulture, onda je drugacija procedura (popunjava se ceo onaj obrazac ponovo valjda) pa sam naravno samo prepisao postojece sabrano stanje iz 2016. godine.

I ako je kod nekog guzva u trezoru lepo odes u postu,pismo sa povratnicom,35 dindzi,i gleda se kad je pismo poslato..ja tako vec nekoliko godina..

Ja predao danas, nije bas bilo najasnije da li u zbiru kultura treba poslogodisnje ili ovogodisnje planirano (pricam za trezor u Bg), ipak, predao ono sto planiram za ovu godinu

Predao i ja danas u Rumi, nije bilo gužve, bio 3 u redu, ali jedan interesantan podatak, da je od 10-15tak gazdinstava u mom selu ispred mene predao, jedan, a ja, i taman na izlazu sretoh još jednog suseljana...
A svi s.ru ono, kao sitno im za te novce da se cimaju, a potrčaše, 1/3,1/4, brže-bolje, i niko nikom ne kazuje da će ići tim poslom, već svak za sebe, da ga ovi slučajno ne vide i to u 13 časova, maltene pred kraj radnog vremena...
Ajd, ja sam usputno, kad već čekam kod Tužioca svoj red, ali ovi nisu imali takvoga posla...
Ma znam, rećiće, bio Vašar, pa išli danas, kao manja gužva, e šio mi ga Đura...
Šta ti je narod...CCCC

Nazad
Vrh