Subvencije u poljoprivredi za 2017 godinu

Za djubrivo ide posle 1 maja , a racuni vaze od 1 .10
Setvena struktura je automatski obnovljena,jedino ako imas promene onda prijavljujes.

A kako je obnovljena? Ostalo je sve isto kao prosle godine, nema menjana koliko su meni objasnili. Samo parcele koje se osiguravaju mora da se preda nova setvena struktura.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kako je sjetvena struktura automatski obnovljena ? Zar nemorate da obnavljate ugovore od zakupa ako su bili na godinu i ostale promjene ?.. Bar je tako kod nas . Mi moramo do maja da prijavimo šta se sije na koju parcelu .

Tako je Raso 91. Nisam najbolje napisao.
Nismo u obavezi da obnavljamo gazdinstvo u 2017i 2018 god.

Poslednja izmena:
Tako je bilo i kod nas do ove godine, ali sad su izmislili neki novi sistem da nece ni oni znati sta i kako treba.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Znaci, ako nista ne prijavimo, oni vode setvenu strukturu kao sto je bila I prosle godine ? To je apsurdno, ako je tako.
Da li cemo docekati da barem jedne godine nesto novo I pametnije ne uvode I menjaju, neozbiljnost izbija iz svake pore nase.... Dodje mi da odem odavde u tri pm.

Do sad smo kukali sto prijavljujemo pa imaju sve podatke da nam unapred odredjuju cenu, a sad ... Ti mozes da prijavis ovogodisnju strukturu, ako osiguravas onda i moras ako zelis povracaj premije. Bar su meni uvek gledali da li se polise slazu sa onim sto sam prijavio.

Za djubre posle treceg maja. Iako ti setvena struktura ostaje ista moras ici da podneses zahtev za osnovne subvencije od dve hiljade, inace neces dobiti.

Znaci, ako nista ne prijavimo, oni vode setvenu strukturu kao sto je bila I prosle godine ? To je apsurdno, ako je tako.
Da li cemo docekati da barem jedne godine nesto novo I pametnije ne uvode I menjaju, neozbiljnost izbija iz svake pore nase.... Dodje mi da odem odavde u tri pm.

Dusane to im.jei bio cilj.Izgleda da su uspeli

Kako je ova tema odjednom zivnula.
Svi su se busali,kako je mala crkavica od subvencija,socijala,ovo,ono...

Postovani ministre Nedimovicu gde je uredba o subvencionisanju vocarskih traktora koju ste obecali do polovine februara.Sada je 1 mart.Da li nama traktori trebaju u prolece ili da prskamo voce u novembru?Znam da je najlakse kritikovati.Ako citate(a trebalo bi) poljoprivredne forume da vidite sta se desava u poljoprivredi trebalo bi da prihvatite kritike i da reagujete na njih.Objasnite sta se sada desava,gde je zapelo?Da li se mi razumemo u icemu?Dajte da se razumemo za pocetak bar u necemu.Koji je to novi datum kada ce izaci uredba da znamo sta da radimo.Vadimo papire koji vaze do nekog datuma,placamo ih i cekamo u redu,gubimo dragoceno vreme da bi bili spremni za konkurisanje a vi se igrate sa nama.

Nazad
Vrh