Subvencije u poljoprivredi za 2017 godinu

@ Boban
Pa kada je taj komsija uspesniji zasto ne kupi stam mu je potrebno nego se kolje za neke povracaje, subvencije. Taj kada ojaca ima i rodjenog da pregazi, a o komsiji da ne pominjemo. Videli smo dosta puta kako razmisljaju i ovde pojedinci na forumu koji obradjuju vece povrsine. O onim sa 500 - 1000 hektara necu ni komentarisati.

Ja sam se izjasnio ali za zgradu je posebna priča.Ako ti ispričam moraću da te eliminišem,zato je bolje ne pokretati:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

U temi Hobi poljoprivrednici od 17 strane ima prepiske i zmeđu Radivoja i mene gde se vide naši stavovi

To da se javno staviš u službu sns i da tvrdiš da si častan i pošten je zaista vrhunsko licemerje.Ne bih vređao inieligenciju R.N.i pomislio kako on nije svestan da je svojim pojavljivanjem na tv i nebulozama o telehendreima izazvao bar 2/3 poljoprivrednika da mu spomenu sve po spisku.
Sad u opštini Žabalj gde su i Gospođinci ima zaista ozbiljnih investitora i dosta vrlo kvalitetne državne zemlje.Nadam se da me R.N. neće razočarati pa da ispadne da su mu ljudi spominjali familiju samo zbog savetničke plate:ppozdrav:

Ajde da ostavimo po strani Radivoja kao coveka. Neko je napisao za njegovu debljinu pogrdan komentar. Ja sam isto debeo imam preko 100kg, zar me to cini manje vrednim od ostatka? Sve sto moze covek od 80kg sa teretom, mogu i ja. To je krajnji bezobrazluk na taj nacin nekog gledati i govori koliko ste plitkog shvatanja i nije ni cudo sto SNS dobije izbore. Na tom skupu gde je bio ministar je bio neki momak koji je najvecu mogucu demagogiju pricao u uvodnom delu. Pitao sam se kome takva propaganda sluzi, ali izgleda da ima rezultata toga kada se ljudi lepe za neciji izgled.

Meni smeta udruzivanje Kumovsko-Bratske veze. Namestanje tendera, filovanje racuna, konsultantske usluge. Rasipanje para na svakom koraku. Sve javne nabavke korumpirane. Za fabriku u Somboru koja prima na minimalac zene da siju gace i grudnjake treba VEZA. Dotakli smo dno, da nema dalje, a razlog je sto onom ko je bogat nikada nije dosta. Voleo bi da mali pocrkaju a samo on da zivi.

Ti telehenderi i navigacija su mi nepravda u top 10 gluposti koliko pamtim.

Bojceticu jedan lekar je lepo rekao da je debljina simbol blagostanja i od tad se ne jedim mnogo. :osmeh:

P.S. Takve izjave vise govore o coveku koji kaze, nego o onome kome su recene.

Totalno sam imun na to, zasmetalo mi je sto trudimo se da raspravljamo konstrutivno konkretne mere i onda neko ubaci kao minus Radivoju sto je debeo? I ne treba da nam bude bolje kada nas ima takvih. Treba svi u inostranstvo, nek ostane Kostic sa Marijanom "Mateus". On ce terati kombajn ona u prevoz sa prikolicama i nek rade celu Srbiju, neka im nek se najedu zemlje:ppozdrav:

Meni smeta udruzivanje Kumovsko-Bratske veze. Namestanje tendera, filovanje racuna, konsultantske usluge. Rasipanje para na svakom koraku. Sve javne nabavke korumpirane. Za fabriku u Somboru koja prima na minimalac zene da siju gace i grudnjake treba VEZA. Dotakli smo dno, da nema dalje, a razlog je sto onom ko je bogat nikada nije dosta. Voleo bi da mali pocrkaju a samo on da zivi.

Ti telehenderi i navigacija su mi nepravda u top 10 gluposti koliko pamtim.
kanda si nesto pobrkao,u toj fabrici je plata od 35-45 hiljada,a to za Sombor i nije bas minimalac :ppozdrav:
neki imaju i vise,ali uglavnom je to

Nisam pobrkao. Drugarica se raspitivala i receno je kako sam napisao. 131din/sat ce imati iako radi 9 godina u istoj bransi i ima iskustvo.

Svaki vid subvencije koja bi stvarno pomogla seljaku je lako ostvariv samo da ima malo volje, na kraju krajeva mogli bi mi da je izdejstvujemo da smo složni kao što nismo. Ti telehenderi i gps -ovi su apsolutna sprdnja i jeb..e u zdrav mozak. SPRDNJA.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Covek je iz Vojvodine tacnije iz Gospodjinaca i clan je ovog foruma. Slabo je aktivan, a od kad je postao savetnik Ministra jos se redje oglasava na forumu, ali ga zato redovno prati sudeci po njegovim posetama. Posto se mera ministarstva ovde dosta kritikuju mogao bo da nadje malo vbremena pa da nam se ovde obrati i objasni kakve su to mere ministarstva koje kreditiraju na primer telehendere i koji je to nivo gazdinstva kad su stigli do toga da telehenderom nose dzambo vrece vestaka ili da telehenderom guraju gomile kukuruza kako je on objasnio. Zatim DZPS navigacija. Pa to nema veze s pamecu. To je cist luksuz za 95% poljoprivrednika. Da to treba malom i srednjem poljoprivredniku ili treba onima koji rade na stotine ha i imaju brda robe? Novina je i da zahtev za povracaj mogu da podnesu i pojedinci koji nisu ragistrovani poljoprivrednici koji se registruju tek ako im zahtevi za povracaj budu odobreni. Sve su ovo mere koje su namenski pravljene za mali broj ljudi, a kad se trazi subvencionisani gorivo i gorivo oslobodjeno akciza i sto bi bilo dostupno svakom seljaku e to ne moze i CRKNITE seljaci, sta nam mozete.
Prvi sam prokomentarisao pojavljianje g.Nadlackog na TV i naveo sve ono sto mislim da nije u redu. Mislim da ga nisam uvredio jedino ako ga istina ne boli. Vecina ljudi koji su se posle mog posta oglasavali potkrepili su moj post slicnim razmisljanjem. Gospodin Nadlacki je svojim postom vise izazvao sazaljenje aludirajuci na svoje gabarite nego sto je uspeo da odgovori na pitanja koja su mu direktno ili indirektno postavljena. Njegovo navodno povlacenje sa foruma podseca me na clana dragan92 ako se dobro secam koji je clan nekog juznobanatskog udruzenja zemljordnika i koji se upljuvao da objasni kako je nov zakon o zemljistu dobar jer ce pre ponude stranim i domacim investitorima zemlju prvo moci da kupe domaci seljaci na minimalno 10 godina sa najmanjom mogucom kamatom. Zakon prosao jer ga je to udruzenje zajedni sa udruzenjem gdj, Bugarski direktno podrzalo, a vlada imala navodnu podrsku seljaka za donosenje istog. Progovorite javno o ovom problemu jer je mnogo veci od nabavke utovarivaca. Na kraju ne sumnjam u reci onih koji kazu da je dobar covek, samo mozda nije u pravo vreme na pravom mestu.

Zasto drzava uopste i prodaje zemljiste? Neka ostane drzavno i neka izdaju, ali da obrate paznju na pravednost izdavanja i slazem se da je to znacajnije od telehendera a baceno je u zapecak sada.

Ja sam spomenuo debljinu njegovu i samo sa aspekta zdravlja a ne estetskog karaktera,zabole me ko je koliko debeo i ja sam debo onako .
Znači izvuci se iz fotelje ,rekreiraj se malo ,valja se.
Nije bilo davno.
Ako je :off_topic: nek se briše.

Nazad
Vrh