Subvencije u poljoprivredi za 2016

Danas uplacen povracaj za prskalicu ,papirologija predata 9 maja.

Dace bog da Mikulas i Radashin budu u pravu. A ovo sto su pogubili racune sta reci, sta da nisi imao kopije?!? Opet danas zvao kazu to je zavrseno cekajte da legnu pare na racun...

Ko zadnji preda kontrolni njegov se prvi pregleda :haha: ... meni danas takodje uplatise, za prskalicu.

Ukoliko je zahtev za povraćaj odbijen, je l' moraju da pošalju neki papir sa obrazloženjem zbog čega je tako?

kanda je pola foruma kupilo neku mašinu i ocekuje povrat? :ppozdrav:
a u drugim temama svi kukamo na tajkune :haha:
i ja sam dobio povrat,taman mi leglo za ratu traktora

Ko zadnji preda kontrolni njegov se prvi pregleda ... meni danas takodje uplatise, za prskalicu.
Tako nekako
Ukoliko je zahtev za povraćaj odbijen, je l' moraju da pošalju neki papir sa obrazloženjem zbog čega je tako?
Naravno, obavezno stiže rešenje sa obrazloženjem.
kanda je pola foruma kupilo neku mašinu i ocekuje povrat? :ppozdrav:
a u drugim temama svi kukamo na tajkune
i ja sam dobio povrat,taman mi leglo za ratu traktora
A 2/3 krediti...

Redom nije sigurno, jer sam ja predao odmah posle prvog maja a od prvog maja ako se dobro secam primaju zahteve. A hteo sam da kupim jos 2015 u septembu i kada sam se raspitivao kazu da je sigurnije da se dobije povracaj na pocetku tj predati medju prvima tada sigurno ima para a kasnije je rizicno. Ja poslusam i ne kupim 2015 i pogresim jer su proletos pre izbora svima isplatili, vec kupim u apilu 2016 i posaljem papire garantovano medju prvim u Srbiji a jos nisam dobio a covek predao 05.10 i dobio. E to je posao...

Mi predali valjda negde u maju i nista. Išli pre možda mesec i po dana, da vidimo šta se dešava i rekoše nam da čekamo još. Prema iznosu koji smo dobili još možda na početku leta, rekao bih da je za jednu mašinu uplaćeno tada, a za drugu još nema ništa. A predato sve zajedno.

Nazad
Vrh