Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На основу предлога Комисије за доделу средстава за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, председник општине доноси одлуке о додели средстава:
ДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање трошкова репродуктивнoг материјалa за вештачко осемењавање приплодног грла за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање дела каматe пољопривредних кредита за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање инвестицијa у физичка средства пољопривредних газдинставаДОДЕЉУЈУ СЕ средства за регрес премијe осигурања за усеве, плодове, вишегодишње засаде, расаднике и животиње за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенције за органску производњу пољопривредним газдинствима за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ се средства за субвенционисање трошкова нешкодљивог уклањања лешева животињског порекла за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ се средства за субвенционисање анализе меда за 2016. годину
Kada si predao zahtev?Ja pisem za povracaj za mehanizaciju 40%
Odgovor dobio telefonskim razgovorom sa zenom zaduzenom za moj predmet.Jesi dobio odgovor u pisanoj formi?
Ja sam zvao malopre u vezi povraćaja za mehanizaciju,rečeno mi je da je predmet završen,i da ću dobiti rešenje na kućnu adresu,u roku od 10 dana,nisu hteli reći ni da je odobreno ni da je odbijeno.Zahtev sam poslao 1 juna.