Subvencije u poljoprivredi za 2016

Znači mi što nismo ništa kupili ne treba da platimo odvodnjavanje? :haha::haha::kisa:

Evo ministar poljoprivrede na pinku kaže da će isplatiti povrat za mehanizaciju do 3 decembra, takođe i subvencije za stočarstvo u narednih 7 dana odnosno do 15 decembra biće isplaćene sve subvencije za 2016 godinu

pa da,a ni i resenja za povracaj nismo dobili

- - - - - - - - - -

jel stiglo nekom resenje-odgovor za povracaj za mehanizaciju?

SO-e Kanjiža

На основу предлога Комисије за доделу средстава за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, председник општине доноси одлуке о додели средстава:

ДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање трошкова репродуктивнoг материјалa за вештачко осемењавање приплодног грла за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање дела каматe пољопривредних кредита за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенционисање инвестицијa у физичка средства пољопривредних газдинставаДОДЕЉУЈУ СЕ средства за регрес премијe осигурања за усеве, плодове, вишегодишње засаде, расаднике и животиње за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ средства за субвенције за органску производњу пољопривредним газдинствима за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ се средства за субвенционисање трошкова нешкодљивог уклањања лешева животињског порекла за 2016. годинуДОДЕЉУЈУ СЕ се средства за субвенционисање анализе меда за 2016. годину

Letimično sam pogledao i vidim da su davali iznose i veće od konkursom propisanih...

Nisam našao temu pa zato ovde postavljam sledeće pitanje:
Šta mislite kako će izgledati novi budžet za poljoprivrdu? Hoće li se najzad političari dozvati pameti i uraditi nešto kako treba ili sve po starom?

Ja sam zvao,rekli su mi da je moj predmet zavrsen i da ce mi stici resenje na kucnu adresu,ali ne govore da li je odobren ili ne.

Ajde ljudi pišite malo preciznije,jel pričate o povraćaju za mehanizaciju ili o subvencionisanim kreditima,ovo se odnosi na dva poslednja posta.

Ja sam zvao malopre u vezi povraćaja za mehanizaciju,rečeno mi je da je predmet završen,i da ću dobiti rešenje na kućnu adresu,u roku od 10 dana,nisu hteli reći ni da je odobreno ni da je odbijeno.Zahtev sam poslao 1 juna.

Ja i drugar jos u sektembru dobili plave koverte da dopunimo dokumentaciju zahteva za povracaj sretstava mehanizacije , i otad nista ..... poslalismo 1 i 2 radni dan kad su poceli prijem zahteva , datume nepamtim

Nazad
Vrh