Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali se sada može podneti zahtev za tovnu junad predati klanici pre 2 nedelje
Zvao sam da pitam salje se tek od januara meseca za ove zivotinje koje su predate klanici posle 30.9
Ima li toga negde i napismeno? Znaci moze vec prvih radnih dana u Januaru? Da nije sad samo rekla-kazala.
Ima li toga negde i napismeno? Znaci moze vec prvih radnih dana u Januaru? Da nije sad samo rekla-kazala.
Sto sam dobio subvencije dao sam za porez i odvodnjavanje. Presipanje iz supljeg u prazno zali boze vremena, papira i zivaca
Eeeee, pa mene neko zayebava...Ma leći će lova, ne nerviraj se...
A vidi ovo - maločas me zove neka Ljilja iz Uprave za agrarna plaćanja. Kaže - Za roto frezu ste poslali račun, ali za druge dve stavke, niste! Zaturili ljudi dva (2) računa, ni manje ni više. Kažem - gospođo, 5 puta sam proverio svaki dokument pre stavljanja u kovertu, svaki ponaosob fotografisao pa stavio u kovertu. Ali neeema, kaže ona. Jeste li Vi lično otvorili kovertu koju sam poslao, pitam je ja. Kaže - nisam. O čemu onda razgovaramo... OK, rekoh, šaljem Vam koliko danas preporučeno nove overene kopije tih računa. Silno se naizvinjavala i tako to.