Subvencije u poljoprivredi za 2016

Meni jos nisu isplatili subvenciju za junad. Predao negde krajem maja.

Ko je dobio, dobioje a ostali pre martovskih izbora.....:haha:

Poslednja izmena:
Sto sam dobio subvencije dao sam za porez i odvodnjavanje. Presipanje iz supljeg u prazno zali boze vremena, papira i zivaca

Ima li toga negde i napismeno? Znaci moze vec prvih radnih dana u Januaru? Da nije sad samo rekla-kazala.

Члан 4.
Лица из члана 3. овог правилника могу да остваре право на подстицаје ако поднесу захтев за остваривање права на подстицаје за тов јунади, тов свиња, тов јагњади и тов јаради за сваку годину од 1. јануара до 15. октобра текуће календарске године и ако су грла предата кланици или извезена у периоду од 1. октобра претходне календарске године до 30. септембра текуће календарске године.

Leglo danas za umaticena grla :)

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Ma leći će lova, ne nerviraj se...

A vidi ovo - maločas me zove neka Ljilja iz Uprave za agrarna plaćanja. Kaže - Za roto frezu ste poslali račun, ali za druge dve stavke, niste! Zaturili ljudi dva (2) računa, ni manje ni više. Kažem - gospođo, 5 puta sam proverio svaki dokument pre stavljanja u kovertu, svaki ponaosob fotografisao pa stavio u kovertu. Ali neeema, kaže ona. Jeste li Vi lično otvorili kovertu koju sam poslao, pitam je ja. Kaže - nisam. O čemu onda razgovaramo... OK, rekoh, šaljem Vam koliko danas preporučeno nove overene kopije tih računa. Silno se naizvinjavala i tako to.
Eeeee, pa mene neko zayebava...

Ponovo me jutros zove madam da mi kaže da im NISAM POSLAO (čitaj IZ-GU-BI-LI!) ni potvrdu o uplati iz banke! Kažem - OK, i to ste uspeli da izgubite, ali zašto za Boga miloga ne rekoste onda telefonom da Vam i to pošaljem!? Kaže ona, mrtva 'ladna - pa ja sam mislila da se to podrazumeva...
Ugrizeš se za jezik i kažeš - u redu gospoDŽo, poslaću Vam ponovo.

Nazad
Vrh