Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.youtube.com/watch?v=LHiLlTGzRDcIl će biti dizanje rejtinga ili kec u rukavu u nekim eventualnim pregovorima sa poljoprivrednicima
Država ima para, lepo sam čuo kad premijer kaže da smo izašli iz recesije i da po prvi put smo u plusu... štedeli, štedeli pa uštedeli
Naj veci problem je sto govna posle izbora nisu pociscena skroz,tj bivsa vlast zuti Peet reci to tajkuni iz Zute vlasti jos drmaju i vladaju e to je problem a ove danasnje vlasti se gadim jer ih nije pokosila macem kad su dosli na tron.Jer kroz vekove kako koja vlast dolazi satire onu bivsu i vlada dal gore ili bolje druga je to prica,a ovo kod nas je naj gora moguca varijanta.
.Da bilo je lepo sa tih 14 000 bilo je mozda i previse lepo za neke ali samo za neko koji su se ovajdili i te kako,mislim da grcamo i sad zbog njih.I molim vas nemoj te da branite bivsu vlast kad su nas rasturili ka sitne komade,nisam voleo Slobu,Kostunicu,Tadica takodje ne volim ni Vučića.Ali činjenice su evidentne...Ovi zadnji su zaista sjajni.
Sad kad smo gotovo 100% sigurno da ce subvencije za poljoprivredu biti manje nego primanja za socijalnu pomoc predlazem da se svi prebacimo na socijalnu.
Ne mogu da ne povucem paralelu izmedju ovih I onih, I da se setim kako smo nekad za vreme Dulicke, Dragina I jos po nekih, dobijali 14000 din\ha + povrat akcize za gorivo. I kako onda nisu subvencije dobijali kurta I murta vec uglavnom oni koji su se zaista bavili poljoprivredom. Sad, Mi, poljoprivrednici delimo I to malo crkavice sa taxistima, doktorima, advokatima, nastavnicima, penzionerima itd itd.