Dolovac
Član
Zato ga i uhapsiliKod Dragina subvencija za svu zemlju+po 14000/ha+povrat za naftu+povrat za mehanizaciju+evro bio 80 i neki dinar.Nije valjalo aaaa ,a sad valja?Jeste li pogledali danasnji kurs u odnosu na ponedeljak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ga i uhapsiliKod Dragina subvencija za svu zemlju+po 14000/ha+povrat za naftu+povrat za mehanizaciju+evro bio 80 i neki dinar.Nije valjalo aaaa ,a sad valja?Jeste li pogledali danasnji kurs u odnosu na ponedeljak?
Niko nije Bogom dan i ne pricaj budalastine. To ako ti mene mrzis, a pri tom to ni ne sakrivas (imas pravo), ne znaci da si samo ti i tvoja Napredna razmisljanja ispravna.Zbog takvog razmišnja smo tu gde jesmo.Ti i tebi slični ste Bogom dani da se zovete poljoprivrednikom samo ne znam po kom kriterijumu
Рецимо ја сам тај па да ти кажем шта ћу да урадим. Државну земљу ћу још и да платим по некој реалној цени. Следи производња по дампинг ценама да ти сломим кичму. У међувремену "потстакнем" власт и локалну самоуправу да подигу порез и таксе на пољопривредно земљиште јер просек количине производа у развијеним земљама је тај и тај. Следи откуп твоје земље по багателној цени јер немаш коме да продаш своје скупе производе.koji ce kupovati drzavnu zemlju, i onda kao preduzetnici dobijace milonske iznose subvencija,
Niko nije Bogom dan i ne pricaj budalastine. To ako ti mene mrzis, a pri tom to ni ne sakrivas (imas pravo), ne znaci da si samo ti i tvoja Napredna razmisljanja ispravna.
Dalje necu nista reci, ali ti preporucujem da poslusas od Balasevica "stari laloski vals".
Bravo,takodje sam zapazio da se ovde svi bave poljoprivredom ali kad se vrate s posla ili vikendom ako dobiju slobodnu nedelju.Zoran. Subvencije treba do dobije onaj koji ZIVI od zemlje ne onaj kome je bavljenje zemljoradnjom hobi ili neka sporedna delatnost. Socijalnu pomoc ne dobijaju svi nego samo oni koji su socijalno ugrozeni tako bi i ovo trebalo.
Ja sam taj koji bi ukinuo subvencije, ali u ovakvom obliku. To jest prekinuo bih ovu agoniju i skratio nam muke. Ovo ti zoves subvencijama ?A što bih ja tebe mrzio.
Ti si taj koji bi subvencije ukinuo svima koji se u ovome momentu imaju zemlje a bave se i nekim drugim poslom.Ti sebe smatraš poljoprivrednikom a ostale ko šiša.
Ja sam samo za to da subvencije dobije onaj ko radi zemlju.
Како, бре, "живе сиромашно"? Па зар у ЕУ има сиромаштва? Зар тамо не тече "мед и млеко"?rumunski scenario,.Koliko god da oni zive siromasno
100% укидање субвенција под условом 100% забране увоза пољопривредних производа.Ja sam taj koji bi ukinuo subvencije,
Zoran. Subvencije treba do dobije onaj koji ZIVI od zemlje ne onaj kome je bavljenje zemljoradnjom hobi...
Druže-skoro pola plate skinu na PIO (14%),zdravstveno(5,15%),Porez na bruto zaradu (10%).Ovo je navodno na teret zaposlenog a isto toliko ide na teret poslodavca.Ja sam taj koji bi ukinuo subvencije, ali u ovakvom obliku. To jest prekinuo bih ovu agoniju i skratio nam muke. Ovo ti zoves subvencijama ?
Ovo je manje nego sto cigani dobijaju za socijalu.
Sto se tice toga ko je i sta je poljoprivrednik, to na zalost jos nije definisano, ali se NIKAD necu sloziti da onaj ko je zaposljen i gde mu poslodavac plati doprinose moze da dobije iste subvencije kao i ja koji sam sebi placam doprinose i u svoju proizvodju ulazem sve, a ne samo sebe. Da je obrnuta situacija zaposleni bi se sigurno pobunili jer svako govedo danas moze da jase po poljoprivredi. Ako hoces nekim poslom da se bavis kako treba onda treba da das sve od sebe, a ne da sedis na najmanje dve stolice i vodis politiku.