markokurjega
Član
Njihovu grešku mi da plaćamo,svaka čast ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazadnjake ili subvencije ? xaxaxaxaDabogda ih ukinu nacisto.
Vera i Nada su mi najomrzenija zenska imena zbog ceste upotrebe kod politicara.Rečeno je do kraja januara 2016 da će sva dugovanja biti izmirena ,ostaje da čekamo i verujemo....
Cim nam dignu akcize na goriva sto fosilna za vozila,sto ova alkoholna za vecinu nas koji konzumiramo ima da napabirce i za subvencije.
Bice sedite,jedite,pijte sve ste vi to platili.
Biće,do 5ha,po do 6000 po hektaru
Evo prvih znakova obećanog boljeg života već od početka 2016
Koja igra reči....
U minimalnom iznosu od 6000 po hektaru ili
U iznosu do 6000 po hektaru....
Znači može 3000, 2000, a može i ništa
Bez prava da se bunimo, jer je sve po zakonu...
E, paori moji jadni sitni, ima tu mnogo većih problema od izdavanja 30% zemlje domaćim ili stranim tajkunima.
Pista .potrefi ga ti,,,,,,,,,,,Izvor: Večernje novostiPredlog zakona o iz menama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi doneo je glavobolje zemljoradnicima. Umesto da za biljnu proizvodnju dobiju zagarantovanih 6.000 dinara po hektaru, plus 3.000 za gorivo i isto toliko za đubrivo, ukoliko ovaj predlog Ministarstva poljoprivrede prođe skupštinske klupe proizvođačima će biti garantovane subvencije do 6.000 dinara. Kao i do tri hiljade dinara za gorivo i đubrivo. Ukoliko broj hektara prebaci kvotu za podsticaje, onda će poljoprivrednici dobiti još manje iznose, jer se ukupan bucet za subvencije deli sa brojem hektara, pa ako razlika bude manja od očekivane, može se desiti da agrar dobije samo od dve do tri hiljade dinara za zemlju i po nekoliko stotina dinara za đubrivo i gorivo.Problem je i premija za mleko, koja će se plaćati do sedam dinara, a ne čitavih sedam kao dosad. Uvodi se i kontrola kvaliteta, pa se može očekivati da će proizvođači da ostvare mnogo manje prihode od uobičajenih, jer čak 50 odsto mleka u Srbiji nije visokog kvaliteta, što automatski znači manje podsticaje. Da stvar bude apsurdna, svedoči i činjenica da Srbija nema osposobljenu Nacionalnu referentnu laboratoriju, koja bi to kontrolisalaEvo prvih znakova obećanog boljeg života već od početka 2016
Koja igra reči....
U minimalnom iznosu od 6000 po hektaru ili
U iznosu do 6000 po hektaru....
Znači može 3000, 2000, a može i ništa
Bez prava da se bunimo, jer je sve po zakonu...
E, paori moji jadni sitni, ima tu mnogo većih problema od izdavanja 30% zemlje domaćim ili stranim tajkunima.