R
rad78
Guest
Mislim da je do 6.majaja sam za vestak dobio odavno al interesuje me onih 6000 po hektaru,do kojeg datuma su stigli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je do 6.majaja sam za vestak dobio odavno al interesuje me onih 6000 po hektaru,do kojeg datuma su stigli
Hvala druze!Otvorite kod veterinara HID broj za 5 kokosaka ili 1 kosnicu sa pcelama i onda mozete da registrujete gazdinstvo i sa 10 ari
pa koliko to brzo(sporo) ide,nikad da se pomere,ja sam 12.05 predao ocu stici do nove god?Mislim da je do 6.maja
I ja sam predao tog datuma a isplata tih 6000ha je trenutno stala, a kad će i da li će početi to sam Bog zna.pa koliko to brzo(sporo) ide,nikad da se pomere,ja sam 12.05 predao ocu stici do nove god?
Hvala druze. Mozda je glupo pitanje,ali zanima me je l niko nece praviti pitanje ako prijavim proizvodnju povrca ili da imam kosnice a da predajem malinu? Jer meni iskljucivo treba zbog malina. Jos jednom hvala.mozes i ispod 50a da registrujes samo prijavis povrce imas u sifrarniku sta sve moze...
kakav sad rebalans...... kad nam se premijer u maju hvalio kako su ustedeli neznam koliko u budzetu od procena.....pa sam se ja pitao ko mu je sastavljao budzetski plan kad moze bas toliko da omasi.?????? a sad treba rebalans ??? Pa kad su ustedeli onda nek i nama daju a ne samo Jorgovanku da kljukaju sa novcima ( 580.000 joj poslednja plata)......em su nam smanjili povrsine em nas zajebavaju...ma dokle visePosle rebalansa budžeta.
Pa kad su ustedeli onda nek i nama daju a ne samo Jorgovanku da kljukaju sa novcima ( 580.000 joj poslednja plata)......em su nam smanjili povrsine em nas zajebavaju...ma dokle vise
Veruj mi druze da je jos gore u Sumadiji i na jugu Srbije.Strani placenici a domaci izdajnici sve mogu. Za 4 godine vladavine upropastice Srbiju. Strancima (kod mene konkretno arapima) daju zemlju po bagatelnim cenama (strani placenici) a izdali nas birace (domaci izdajnici). Dok oni u BG. puse marlboro mi u Vojvodini duvan zavijamo.
"Ministarstvo je obezbedilo 250 KM podsticaja po hektaru, zatim dizel gorivo, što je još 60 KM po hektaru, kao i premiju od 0,05 KM po kilogramu, što znači ukupno oko 500 KM po hektaru", rekao je Mirjanić novinarima.