Upisi fakultet ili dete posalji,pa ces saznati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi koliko imas godina,ja sam blizu 40 pa mislim da cu ih docekati,mislim pare,predao u oktobru za naftu.Ljudi, šta svršavate ovde od sreće? Da su nam davno isplatili naše novce, bilo bi kasno!
Stigli vidim do 15. maja. Bruka i sramota! Kad mogu očekivati za veštak ako sam predao sredinom oktobra???
Sad mozes verovati i sdad smo konkuretni ovima iz eu,ziveo vucic ,izlazim na izbore da glasam za trece.Smanjice sigurno , ali ne verujem da ce biti 4000.To sada pustaju pricu ne bi li kad budu objavili da je 9000 mi cutali. kao da smo dobro prosli!
Због своје повезаности и утицаја на остале секторе привреде, пољопривреда је од изузетног значаја за развој српске привреде, с обзиром на то да запошљава, директно или индиректно, скоро четвртину запосленог становништва у Републици Србији. Пољопривреда и прехрамбена индустрија учествују значајним делом у спољнотрговинској размени, и то у извозу са око 21 %, док у увозу учествује са 6 – 8 %. Осим тога, пољопривреда је већ дужи низ година једини сектор српске привреде, који остварује позитиван резултат у спољнотрговинској размени, уз стално растући тренд. Значај пољопривреде, између осталог, огледа се и у њеном доприносу у стварању бруто домаћег производа Републике Србије (БДП), при чему учешће пољопривреде у националном БДП износи око 10 – 11 %, док учешће агробизниса у целини прелази ниво од 20 % БДП.