Tačno je da su se svi, većina bar pokazali loše i da su "izlizani". Nema domaćina i pravog vodje koji ima ideju, želju i ume da je sprovede. Uz to i oni koji naslućuju kako bi trebalo nemaju hrabrosti da krenu tim putem. Da bi se u ovoj državi zaista dogodile istinske i preko potrebne reforme, dobar deo naroda koji je naučio da planduje i živi na državnim jaslama bi moralo da "zaboli".
Problem sa "ovim" je što je dosta stvari koje kaže donekle ispravno, ali to su samo reči. Medjutim, dela su sasvim drugačija, zapravo suprotna. Mislim da je najviše promašio "temu" kada je naša "struka" u pitanju. Osim pogrešnih ekonomskih poteza, lažnih reformatorkskih stremljenja, to stranačko jednoumlje, zapošljavanje (koje još samo usavršio), ta dirigovana medijska propaganda, to pravljenje kulta ličnosti su zaista za duboku analizu psihološkog profila čoveka kome takvo okruženje odgovara.
Treba sprečiti veće zlo! Ne sme se dopustiti da se ponove dešavanja 90-tih na ovaj ili onaj način. Valjda imamo neko istorijsko pamćenje i iskustvo.
Neko će se valjda već iskristalisati kad kampanja krene, pa ćemo imati izbora. Treba glasati. Ja sam takodje bio stava da neću glasati, ali što je mnogo - mnogo je!
I onaj prethodni, pa i onaj što je carovao do 2000-te su mislili da mogu raspisivati izbore kad im se ćefne, pa su se bogami preračunali. Isto se može i sad desiti, samo se malo svi razmrdajmo!