Danas sam čuo informaciju da će subvecije biti isplaćivane zadnjeg četvrtka u mesecu (januar, februar, mart)...
Gde samo nađoše četvrtak? Trebali su uzeti utorak, pa onda kao Pera ždera... Primerenije bi bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam čuo informaciju da će subvecije biti isplaćivane zadnjeg četvrtka u mesecu (januar, februar, mart)...
Zakljucak:"Ne gledati emisije sa politicarima na skupim televizorima"Juče sam gledao onog smrada glamočića,na TV Most u emisiji kod đuke bizona,ala se taj čovek izlupao za medalju,sad je konačno ispričao navodno celu istinu zašto nedostaje para za subvencije,ovo mu je valjda treća verzija priče,uglavnom sada nisu krivci samo oni koji su duplirali gazdinstvo, nego je neko iz ministarstva obećao vučiću da će valjda nekim čarobnim projektovanjem budžeta za poljoprivredu da uštedi 14milijardi dinara,što je vučića obradovalo,pa kad je taj što je projektovao uvideo da se zaje... ,onda su saopštili vučiću da je ušteda napravljenja i da su sve subvencije isplaćene (što je normalno bila laž).
E sad po njegovim rečima taj i takav oblik budžeta je potpisan sa MMF-om na tri godine,i sad po njegovim rečima ne samo da će budžet za 2015 biti oštećen za manje para nego i naredna dva tj.2016 i 2017.Uglavnom da skratim lupao je on tu još svašta.Za sve je krivio isključivo ministarku i njene saradnike(što se i ja slažem) da ne zna da vodi ministarstvo,to valjda sad pre izbore im odgovara da je pljuju ne bili dobili više glasova,na kraju kaže bitno da poljoprivrednici nisu ispaštali !!!,a đuka završava sa rečima pa eto desi se ali najbitnije je da je ovo prva vlast koja priznaje grešku.
Pritisak mi je u momentu skočio u crveno,da je bio jeftinij televizor izbacio bi ga kroz prozor.
Juče sam gledao onog smrada glamočića,na TV Most u emisiji kod đuke bizona,ala se taj čovek izlupao za medalju,sad je konačno ispričao navodno celu istinu zašto nedostaje para za subvencije,ovo mu je valjda treća verzija priče,uglavnom sada nisu krivci samo oni koji su duplirali gazdinstvo, nego je neko iz ministarstva obećao vučiću da će valjda nekim čarobnim projektovanjem budžeta za poljoprivredu da uštedi 14milijardi dinara,što je vučića obradovalo,pa kad je taj što je projektovao uvideo da se zaje... ,onda su saopštili vučiću da je ušteda napravljenja i da su sve subvencije isplaćene (što je normalno bila laž).
E sad po njegovim rečima taj i takav oblik budžeta je potpisan sa MMF-om na tri godine,i sad po njegovim rečima ne samo da će budžet za 2015 biti oštećen za manje para nego i naredna dva tj.2016 i 2017.Uglavnom da skratim lupao je on tu još svašta.Za sve je krivio isključivo ministarku i njene saradnike(što se i ja slažem) da ne zna da vodi ministarstvo,to valjda sad pre izbore im odgovara da je pljuju ne bili dobili više glasova,na kraju kaže bitno da poljoprivrednici nisu ispaštali !!!,a đuka završava sa rečima pa eto desi se ali najbitnije je da je ovo prva vlast koja priznaje grešku.
Pritisak mi je u momentu skočio u crveno,da je bio jeftinij televizor izbacio bi ga kroz prozor.
Ja pred kraj,i zaboravio sam da napisem da mi je uplaceno 33% od celokupne sume.Kada si predao za osiguranje ja pocetkom oktobra.