ja se nebi igrao dobit mozes da smanjis na drugi nacin
Nisam u sistemu samo kažem šta se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja se nebi igrao dobit mozes da smanjis na drugi nacin
Globalce bih zamolio da ovaj post uklone kada dotični gospodin ovo pročita.Hvala!Tacno tako.Kod nas je udruzenje organizovalo i pokrili su depozitom celu licitaciju.Na kraju je po pocetnoj ceni kupljeno.Cak se i Almex prilagodio takvoj igri.Tebi sve mora da se nacrta! veliki paori imaju love da pokriju depozitom celu licitaciju i onda krecu dogovori da se nebi napucavali..
A mali paor moze da pokije samo delo licitacije i samim tim moze biti naguzen kad dodju negove parcele na red.
Jedno od resenja za male je da se udruze njih vise da bi pokrili celu licitaciju i da bi dali velikim AlAMA (gde si i ti) na doznanje da nece kupiti po pocetnoj ceni, pa mozda i dobiju deo kolaca!!
Gospodine@Boban 71,
Od juče uveče do danas do 17,00 časova od kako ste se prijavili na forum u ovoj temi ste napisali 29 postova za koje Vi smatrate da su vredni da stoje tu jer ste Vi kao nešto objasnili ljudima koji malo duže raspravljaju o ovoj temi i verujte mi nisu ni malo glupi da bi im Vi otvarali oči i vodili kroz ovaj svet.Zato malo smanjite doživljaje da ne bi slučajno otišli malo na prevremeni godišnji odmor. Postovi su Vam stvarno smešni i uvredljivi za neku kategoriju zemljoradnika pošto ste Vi u onoj grupi od 100 ha.Možda ima ovde još takvih pa se ne izražavaju kao Vi (nadmeno sa kao! puno znanja i iskustva) i pišu daleko umerenije postove.Ovaj moj post je otišao mnogo u off, ali malo smanjite doživljaje i pišite jednim narodnim rečnikom i sa nižim tonom!Globalce bih zamolio da ovaj post uklone kada dotični gospodin ovo pročita.Hvala!
- - - - - - - - - -
Gospodine@Boban 71,
Od juče uveče do danas do 17,00 časova od kako ste se prijavili na forum u ovoj temi ste napisali 29 postova za koje Vi smatrate da su vredni da stoje tu jer ste Vi kao nešto objasnili ljudima koji malo duže raspravljaju o ovoj temi i verujte mi nisu ni malo glupi da bi im Vi otvarali oči i vodili kroz ovaj svet.Zato malo smanjite doživljaje da ne bi slučajno otišli malo na prevremeni godišnji odmor. Postovi su Vam stvarno smešni i uvredljivi za neku kategoriju zemljoradnika pošto ste Vi u onoj grupi od 100 ha.Možda ima ovde još takvih pa se ne izražavaju kao Vi (nadmeno sa kao! puno znanja i iskustva) i pišu daleko umerenije postove.Ovaj moj post je otišao mnogo u off, ali malo smanjite doživljaje i pišite jednim narodnim rečnikom i sa nižim tonom!Globalce bih zamolio da ovaj post uklone kada dotični gospodin ovo pročita.Hvala