Subvencije poljoprivredi za 2014

Da, al to nije bila nafta, u stvari jeste, al neka ne preradjena :haha:
Bar je bilo lepo za dzep, 65 hiljada 1000l nafte, uff da nam je ta cena i kukuruz 25din :haha:

Pa valjda je za gorivo sve jasno ko dan,u cilju im je da isplate što manje novca za povraćaj. 50 % goriva (ako ne i više) za prolećne radove sigurno će biti kupljeno pre 1 Aprila, opet mi seljaci najbolje punimo državnu kasu.
Najmanje goriva treba u samoj setvi a najvise u pripremi zemljista to znate svi...Znaci 70-80% ce biti utroseno do 1 aprila a ostatak posle...Ko se bude oslanjao na drzavu i njenu humanitarnu pomoc,tesko njemu!Ocigledno da je cilj drzave da sto manje novca izdvoji za tu namenu!Resenje je lako pronaci samo ako se ima volje...

Nema kraja idiotizmima,nazovi,ljudi sa vlasti.Mnogo bi bolje bilo,a i lakse bi mi svarili,kada bi nam rekli-ne mozemo (ili necemo) da vam isplatimo ono sto vas sleduje.Ovako,igramo se gluvih telefona.Mi gladni,oni nam sipaju vodu...Mi goli i bosi,oni nam daju sesir...Ma pun mi ih je odredjeni organ,ovakav majmunluk ne prilici ni seoskim birovima,a kamo li necemu sto se naziva drzava.

Код њих се припрема за сетву ради од 1 априла, тако да они имају времена као и за све остало, а ми што журимо нико нам није крив.

E 'bem li ga i njihovo gorivo ,ja sam psenice prihranio ,oranja zatvorio ,razbacio djubrivo jos samo da predjem setvospremacem i moze da pocne setva kukuruza.
Imam jos 250l lozike i od prilike da ce mi trebati jos malo da dokupim tog njihovog subvencionisanog kad se smiluju da ga daju.

Uskoro se priobilzava setva a ja jos nisam kupio kap goriva i dok cekamo da izadje ta uredba ,pitam se dali gorivo moze da se kupi pre 1 aprila sa bilo NIS ove pumpe ili LUKOIL i dali ce vaziti ti racuni?? treba mi nafta hitno za spremanje

Uskoro se priobilzava setva a ja jos nisam kupio kap goriva i dok cekamo da izadje ta uredba ,pitam se dali gorivo moze da se kupi pre 1 aprila sa bilo NIS ove pumpe ili LUKOIL i dali ce vaziti ti racuni?? treba mi nafta hitno za spremanje
Rekli su ove nedelje izlazi uredba,sacekaj jos par dana i ovako je kisa ovih dana jbg kad je drzva banana

Danas bio na Nis pumpi i kaze mi radnik da je gasno ulje stiglo, ali da im je stiglo obavestenje da do 15 aprila ne smeju da ga prodaju. Ako me on laze, lazem i ja vas, ali ne vidim razlog da to radi. Inace pumpa je u Mladenovcu. S'obzirom da pravilnika iz ministarsta jos nema, ne cudi me ni ovakvo ponasanje Nis-a. Bice NAPREDNO ove godine! :bravo:

Ovih 20 l dizela koji daju po 1 ha lako cu prekoraciti. Prosle god. sam potrosio oko 130 l po 1 ha, tako da nesto i ne brinem od kad ce priznati racune i tako i onako moram ga kupiti!

Danas bio na Nis pumpi i kaze mi radnik da je gasno ulje stiglo, ali da im je stiglo obavestenje da do 15 aprila ne smeju da ga prodaju. Ako me on laze, lazem i ja vas, ali ne vidim razlog da to radi. Inace pumpa je u Mladenovcu. S'obzirom da pravilnika iz ministarsta jos nema, ne cudi me ni ovakvo ponasanje Nis-a. Bice NAPREDNO ove godine! :bravo:
Jesu li ti rekli od koje godine 15. aprila :osmeh:

Preduhitri me, danas mi je brat rekao istu ovu informaciju. Znači stigao je dopis da se do 15. Aprila ne sme prodavati gasno ulje. Znači nema se tu puno šta objašnjavati. Računi će verovatno važiti tek 0d 15. I to je to. Nikad kasnije al imali smo izbore i ovi na vlasti što su bili diče se sa 80 procenta parlamentarne podrške tako da se osećaju izglasano, bezbedno uljuljkani pa im i kasni termini ne predstavljaju problem. Može im se...

Nazad
Vrh