Tako cu i da radim.Kupi gorivo na drugoj pumpi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako cu i da radim.Kupi gorivo na drugoj pumpi.
Ljudi pomagajte. Prošle godine sam potpisao sa tetkom ugovor o zakupu zemljišta na 10 godina i taj originalni ugovor sam predao kad sam registrovao gazdinstvo. E sada pošto nemam više taj ugovor šta je rešenje? Da li bi možda u trezoru dali ugovor da kopiram i overim u sudu ili da pravim ugovor ovaj put na 9 godina pošto je već jedna godina prošla? Ili isti takav ugovor opet da potpišemo?
Odes u SUD i trazis da ti fotokopiraju ugovor i overe ga tako su meni odradili,pokojni ujak je davne 86g mojoj mami prodao zemlju i nikada za njegovog zivota nije odradjena uknjizba na majku.U medju vremenu mamin ugovor se zagubio i onda sam ja otisao objasnio u SUD-u sta je problem i bez po muke su mi fotokopirali i overili ugovor i uknjizba odradjena!Ljudi pomagajte. Prošle godine sam potpisao sa tetkom ugovor o zakupu zemljišta na 10 godina i taj originalni ugovor sam predao kad sam registrovao gazdinstvo. E sada pošto nemam više taj ugovor šta je rešenje? Da li bi možda u trezoru dali ugovor da kopiram i overim u sudu ili da pravim ugovor ovaj put na 9 godina pošto je već jedna godina prošla? Ili isti takav ugovor opet da potpišemo?