mcdonald
Član
samo poljoprivrednik treba da vodi knjige ? Ako odes u privatnoj ambulatu kod privatnog lekara bio nasa porodica par puta ja racun nisam dobio nijednog puta (pre par godina im teli da uvodi fiskalizaciju oni necemo i nemoraju)?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma lepo sam ja o tome pričao neki dan. neko je iz Nis-a iz nekih razloga zabranio pečatiranje računa. Zašto? pa zato što ima neku informaciju kojom mi ne baratamo i zato što zna da ti i takvi računi ne bi kasnije bili validni. Mislim ne treba se čuditi jer su i prošle godine važili računi od 1. Aprila. E sad ovi izbori su prolongirali konkurs kojim je ranijih godina ministarstvo biralo distributera(čitaj, nameštali NIS-u) tako da postoji nada da neko ipak prizna fiskalne račune sa svih pumpi u Srbiji i to od 1. Aprila. Inače da su izbori bili ranije sigurno bi konkurs bio raspisan i NIS bi opet bio distributer. E sad videćemo šta i kako uskoro. A vi što ste nestrpljivi setite se prošle godine i računa od 1. Aprila. Znam da je to kasno ali kad je prošlo prošle godine zašto bi se ovi sa vlasti cimali za rokove ove godine kad opet imaju taj 1. April..Strašno kažem ja....Bio sam na NIS ovoj pumpi pre par min.Kupio ED i nisu hteli da mi overe racun sa obrazlozenjem da im nije dozvoljeno od predpostavljenih u nisu.Na moje insistiranje pokazali su mi e mail u kome se zabranjuje da pecatiraju,potpisuju i pisu racune za poljoprivredu.Samo daju fiskalni isecak.
- - - - - - - - - -
Nisam bio lenj pozvao sam NIS info centar i takodje dobio odgovor da im nije dozvoljeno gore navedeno.
lopovi na vlasti i opoziciji i svi koji su ispali tako da ni totalom da ih prskamo oni ostaju samo se pretvore u drugi korov
Narodu su takvi po volji i on ih glasa e sad neka drze gace kad ih zajasu i kad pocne peljesenje.