ZivaB
Član
Ako sam dobro razumeo matematiku, za 15h moraš da kupiš gorivo minimalno za 45 000 dinara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam ali uz fiskalni račun ide i gotovinski koji se overi. Ja kažem informaciju iz prve ruke, vi koji ne verujete nazovite NIS-ove pumpe. Naravno na njihovim pumpama još ima radnika koji ne znaju da otvore mail bez šefa. Hhehe tako da verujem da velika većina i ne zna da ne sme da overava račune...Zbog PDV nema potrebe overavati fiskalni
Ja pažljivo čitam ovu temu i zato mi mnoge stvari nisu najasnije. Pogotovo što u tom mail-u stoji da Nis nije dobio distribuciju regresiranog goriva i da se do daljnjeg ništa ne zna. Njima u ponedeljak stiže gasno ulje a ovo za račune ni meni nije najjasnije ali me ne bi čudilo da se posle izbora zbog nedostatka vremena sve okrene kao i prošle godine jer neće biti vremena da se privatne pumpe prireme za ono što NIS već ima a to je ono štampanje broja poljoprivrednog gazdinstva na fiskalnom računu. Pretprošle godine regresirano gorivo je počelo da se toči od 15. Marta prošle 01. Aprila a ove možda i kasnije...Ali ko će znati šta se izza brda valja, teško da će Rusi dozvoliti da tako lako izgube monopol..Al videćemo...Ne verujem da bi bas toliko rizikovali i da sad od jednom gorivo moze samo na NIS pumpama. Ministar i njegovi pomocnici su nekoliko puta ponovili da je nabavka goriva ove godine "free".
U pravilniku koji sam postavio nigde ne stoji da ce gorivo biti samo na pumpama NIS-a. Pravilnik je iz ministarstva poljoprivrede, a ne iz neke partije.
Jasno pise da racuni za gorivo i vestak vaze od 1.01.2014. i kako oni treba da izgledaju.
Ne verujem .. pa gasnog jos nema u prodaji kod nasJesmo uslovljeni da kupujemo gasno ulje ili moze sta ko hoce?
Pa ti kupi ED pa kad odeš da predaš u trezor tamo popuni izjavu da ga koristiš i gotovo.