Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ti meni dobro jutro! Ja sam uvek pisao kako jeste, samo sto tebe I slicne tebi to zakaci vrlo cesto, pa se malo naljutite. Ne vezano na moj predhodni post.
Uslov za penziju je ili 40 godina staža ili ako se to nema drugi uslov su godine života i to je trnutno za muškarce 65 godina.Ko je mogao da se odjavi je sasvim ok, ali znas i sam Gorane da ih ima koji placaju i dalje. Konkretno neki koji su rodjeni 1968 imali su 2002 16 godina uplacenog staza, e sad jedino ako ima u domacinstvu nekog da prijavi na PIO mocice da se odjavi, ukoliko nema bice prinudjen i dalje da plati i to do svoje 65 godine, zto znaci da ce imati uplaceno 47 godina a imace pisljivu penziju od 10000 din.
Neće Pero,imaće penziju srazmerno uplati.Provereno, i neće morati plaćati 47 godina biće dosta 40 godina da plaća,tako kaže zakonKo je mogao da se odjavi je sasvim ok, ali znas i sam Gorane da ih ima koji placaju i dalje. Konkretno neki koji su rodjeni 1968 imali su 2002 16 godina uplacenog staza, e sad jedino ako ima u domacinstvu nekog da prijavi na PIO mocice da se odjavi, ukoliko nema bice prinudjen i dalje da plati i to do svoje 65 godine, zto znaci da ce imati uplaceno 47 godina a imace pisljivu penziju od 10000 din.
Pogresno ti mene razumes. Nemam ja nista protiv ovih sto dobijaju, nego ovih sto na ovaj nacin daju. Meni ni iz dzepa, ni u dzep. Ostacu protivnik primanja ovakvih subvencija, jer je ovo klasicna kupovina poljoprivrednika za sicu. A okretanje glave od velikih problema u poljoprivredi. Takodje da naglasim da sam I protiv poljoprivrednika koji muvaju I ne ''igraju'' po pravilima, a svi I znamo kakvim se kombinacijama sluze da dobiju pisljivu pomoc. A sto se tice ovog ko je u pravu, JA SAM UVEK U PRAVU!
Koliko ima uplaćeno godina?
Pogresno ti mene razumes. Nemam ja nista protiv ovih sto dobijaju, nego ovih sto na ovaj nacin daju. Meni ni iz dzepa, ni u dzep. Ostacu protivnik primanja ovakvih subvencija, jer je ovo klasicna kupovina poljoprivrednika za sicu. A okretanje glave od velikih problema u poljoprivredi. Takodje da naglasim da sam I protiv poljoprivrednika koji muvaju I ne ''igraju'' po pravilima, a svi I znamo kakvim se kombinacijama sluze da dobiju pisljivu pomoc. A sto se tice ovog ko je u pravu, JA SAM UVEK U PRAVU!