E, vala, svaka mi dala!
Upravo sam iscitao svih 1554 (!!!) postova u ovoj 95% besmislenoj i apsolutno neuredjenoj temi. A sve se nadam kod svake nove stranice saznacu nesto novo, vezano za temu, ali jok. Prvo se kolju "mali" i "veliki", pa vlasnici i zakupci, pa posteni i kriminalci, pa skolovani i neskolovani, pa onda ovdasnji i gastarbajteri, pa evo sad na kraju i nezaobilazne teme - Vojvodina i "Centrala".
Dobro, zar ovaj forum nema neke moderatore? Ako ovaj forum stvarno i ima moderatora, onda ga treba smeniti. Dakle, moderatore, ko god da si - ne radis dobro.
Ovo je bruka jedna, naravno da ce se ljuditi svadjati kad im das priliku; svadjace se i u kafani, na pijaci i na ulici, kad se vide oci u oci i kad mogu da popiju i batine - a kamoli tek ovako na nevidjeno gde smo svi najkur*tiji i dobacujemo najdalje (izvinjavam se gospodjama na manjku odgovarajuce metafore za njih, mada ne vidim da su one isle preterano u off-topic).
Gospodo i drugovi, internet forumi su i zgodna i nezgodna stvar, a da bi bili zgodna stvar - treba ih pazljivo cuvati i obradjivati.
Sam poljoinfo je inace fantasticna stvar (ja ga nisam pratio skoro godinu dana jer sam ostao bez pristupa iz tehnickih razloga), ali upropastavate ga sa ovako losim upravljanjem. A velika je steta kad se nesto sto je jako dobro upropasti i zgadi ljudima pa ga ostave. Malo je dobrih stvari oko nas, pa ajde da ih ne kvarimo.
Ja sam mislio da cu ovde videti pricu o tome sta se moze uraditi da se popravi situacija, sa cim cemo/cete pred kadiju, zasto nije dobro po ha, a jeste lose po kg, sta sa visinom, nizinom, klasama zemlje, voce, povrce, ratari i stocari ili nesto tako. Kad ono i ovde - BLATO, tj KALJUGA, sto rece onomad jedan.
Predlazem moderatoru (uz duzno postovanje) da se, za pocetak, probudi, a onda da ako ne moze da radi posao dovoljno cesto, neka blokira temu bar na 1-2 dana da se glave malo ohlade. Nije demokratski, ali eto, posmatrajte to kao intervenciju robnih rezervi na trzistu.