SasaK
Član
Kod nas na pumpi u selu stize u subotu gasno ulje,e sad dali ce vaziti racuni,ne znam.Pumpa je privatna nije NIS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja isto moram da kupim naftu. ED mi se ne kupuje zbog starog traktora. Jedino mi los ulje odgovara dok gasno ne stigne..
Evo i malo sale, a u isto vreme dobre ideje za oglas
http://www.kupujemprodajem.com/Izdajem-kravu-za-izbornu-kampanju-10994711-oglas.htm?filter_id
Za gorivo nisi u pravu. Sipalo se u prolece po 60l po ha takodje i u jesen toliko. Gorivo je bilo subvencionisano 50din po litri. Tako da si povracaj dobio pola u leto , a pola u zimu ili ga jos uvek cekas.
Đilas je u Beogradu izgradio onaj most, pa mora i Vučić sa nečim da se pohvali. I zato sada Vučić gradi Beograd na vodi. Nemogu da shvatim neke stvari. Ulažemo u koridor 10, u infrastrukturu. Trošimo novac koji je mogao da koristi za unapređenje domaće proizvodnje. Stranim ulagačima se uvlačimo u .... nebili ih nekako privukli u Srbiju a domaća privreda propada. Da li za koju godinu kada privučemo strane investitore i rasprodamo ovo što još ima da se rasproda, ima smisla da se ova naša država i dalje zove Srbija.Od svh vlada i ministra polj.mislim da ce po nama ovi biti najgori prvo: idu izbori ,to neko mora da plati (oni sigurno necev) drugorave Beograd na vodi (tu ce ici vecina para) trece:za penzionere i administraciju (mora da ima para) i cetvrto: gde su tu oni koji ce voditi drzavu (mora da ima i za rukovodice) a SUBVENCIJE (pa daleko su naredni izbori) samo bog moze da nam pomogne ako bude kise (ali je i tu slaba vajda)