danger
Član
sta znaci kad pise banned,jel to na engleski znaci prijatelj foruma ili........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta znaci kad pise banned,jel to na engleski znaci prijatelj foruma ili........
Slavisa čovjek je napisao da prodaje malo zemlje da popravi neke finansijske minuse , a ne da mešetari , nemoj mu stajati na muku .
Ti si duboko isfrustriran,lupetas,ne znas gde udaras,evo ja nemam kredite,ne obradjujem drzavnu zemlju za dzabe,i opet mislim i znam da su subvencije potrebne i sasvim normalna stvar u svakoj drzavi pa i kod nas,dosta si se nalupetao ,nemoj viseNije budalaština ovo je uobicajeno ponasanje kada neko iz centralne Srbije iznese svoje mišljene koje ne odgovara vikend paorima.Vidi koliko nji je trazilo za slavišu.koje kukanje moderator.moderator. Neka ukinu ove suavencije ove godine pola vojvodine bi išlo na prodaju zbog vracana kredita u koje ste se uvalili za razliku od nas koji nikome ne dugujemo ni dinara.Ovi sa kosova nisu godinama placali struju ,vojvodjani obradivali državnu zemlju za dz dok kod nas nema za dzabe ni kod babe. Nije lepo uskracivati nikome pravo da izkaže sopstveno razmišljne a pri tom niije narusio pravilo foruma.Suavencije pravom domacinu nisu potrebne,ovo obnavljanje svake godine pa nosenje i cekanje po trezoru je za dzabolebaroše.
iz tvog pera u bozije usi,tada bi se normalno moglo poslovati uz zadsuge iz 70 tih godina evo naroda u sela.Ova davanja po nektaru je vid socijale tako su zuti održavali socijalni mir.To je na fora daj seljacima koju kintu oni su pola nepismeni i cutaceSvakako će 2014.biti poslednja po ovom modelu subvencionisanja,dali se to svidelo nekom ili ne! A pogotovo para iz EU fondova za vikend paore odakle god da su NEĆE BITI
Jedno je iskazati svoje misljenje a sasvim drugo nametati misljenje, provocirati ljude i lupetati neistine i savetovati sta bi neko trebao da radi a to nije tako.Nije budalaština ovo je uobicajeno ponasanje kada neko iz centralne Srbije iznese svoje mišljene koje ne odgovara vikend paorima.Vidi koliko nji je trazilo za slavišu.koje kukanje moderator.moderator. Neka ukinu ove suavencije ove godine pola vojvodine bi išlo na prodaju zbog vracana kredita u koje ste se uvalili za razliku od nas koji nikome ne dugujemo ni dinara.Ovi sa kosova nisu godinama placali struju ,vojvodjani obradivali državnu zemlju za dz dok kod nas nema za dzabe ni kod babe. Nije lepo uskracivati nikome pravo da izkaže sopstveno razmišljne a pri tom niije narusio pravilo foruma.Suavencije pravom domacinu nisu potrebne,ovo obnavljanje svake godine pa nosenje i cekanje po trezoru je za dzabolebaroše.
Da Vojvodjani nisu placali zakup za drzavnu zemlju tu si se malo zezno. Treba da te je sramota da uporedjujes Vojvodinu i Kosovo.Citaj malo bolje postove koje je napisao kolega kojeg zastupas. Taj bolje zna sta se desava u Kikindi nego kod njega u Vrnjackoj Banji. Vezo se coveka koji navodno prodaje 2 jutra zemlje i trazi 12000e pa ko voli nek izvoli. Eto ako ti je srce na mestu prodajem i ja 2 jutra za iste pare, a treba mi za depozit za ucesce na licitaciji drzavne zemlje. Ko ce da mi zabrani, ali i ko ce da mi da te pare?Nije budalaština ovo je uobicajeno ponasanje kada neko iz centralne Srbije iznese svoje mišljene koje ne odgovara vikend paorima.Vidi koliko nji je trazilo za slavišu.koje kukanje moderator.moderator. Neka ukinu ove suavencije ove godine pola vojvodine bi išlo na prodaju zbog vracana kredita u koje ste se uvalili za razliku od nas koji nikome ne dugujemo ni dinara.Ovi sa kosova nisu godinama placali struju ,vojvodjani obradivali državnu zemlju za dz dok kod nas nema za dzabe ni kod babe. Nije lepo uskracivati nikome pravo da izkaže sopstveno razmišljne a pri tom niije narusio pravilo foruma.Suavencije pravom domacinu nisu potrebne,ovo obnavljanje svake godine pa nosenje i cekanje po trezoru je za dzabolebaroše.
Mozda su u tvom kraju ne-pismeni ,a komunisticke zadruge nece vise nikad poslovati,jer je to zemlja koja ce se vracati restitucijom vlasnicima od kojih je oduzimana upravo zbog toga da bi te iste zadruge izdrzavale socijalne slucajeve ,davno je doba komunizma proslo ,a ti slobodno subvencije koje ti sleduju ostavi drzavi,kada si tako velikodusan,povrh svega ,verovatno i nemas na cega da ih podizes,cim toliko zlobis i lupetas...uzmi malo po neku knjigu,procitaj,dobro ce ti doci,ocigledno ti je skola bila daleko,pardon,visoko,pa je nisi bas cesto posecivao,i malo manje ispoljavaj netrpeljivost prema Vojvodjanima,nije kulturno,gedzoooiz tvog pera u bozije usi,tada bi se normalno moglo poslovati uz zadsuge iz 70 tih godina evo naroda u sela.Ova davanja po nektaru je vid socijale tako su zuti održavali socijalni mir.To je na fora daj seljacima koju kintu oni su pola nepismeni i cutace