pocerina
Član
Simicu ni ja ne pripadam Vojvodini, nisam pod kreditima, i necu propasti ako se ukinu subvencije, nisam dzabalebaros.... Ali sam ipak za njih, pa kolike god one bile...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo zahvaljujuci tim kreditima razorani su svi parlozi po Vojvodini.Drugo drzavna zemlja u Vojvodinine ne samo da nije za dzabe nego je poskupela bar 2 do 3 puta u odnosu na iznos koji nam drzava daje kroz subvencije,a taj zakup se placa izmedju ostalog i drzavi Srbiji.Nije budalaština ovo je uobicajeno ponasanje kada neko iz centralne Srbije iznese svoje mišljene koje ne odgovara vikend paorima.Vidi koliko nji je trazilo za slavišu.koje kukanje moderator.moderator. Neka ukinu ove suavencije ove godine pola vojvodine bi išlo na prodaju zbog vracana kredita u koje ste se uvalili za razliku od nas koji nikome ne dugujemo ni dinara.Ovi sa kosova nisu godinama placali struju ,vojvodjani obradivali državnu zemlju za dz dok kod nas nema za dzabe ni kod babe. Nije lepo uskracivati nikome pravo da izkaže sopstveno razmišljne a pri tom niije narusio pravilo foruma.Suavencije pravom domacinu nisu potrebne,ovo obnavljanje svake godine pa nosenje i cekanje po trezoru je za dzabolebaroše.
Samo da se zna koliko doticni gospodin zavisi od poljoprivrede.Nista ja ne lecim na nikog,normalno je da sagledamo zajednicke interese i tako izadjemo sa stavovima.Vase interese u vojvodini ja u podpunosti razumem ili te interese branite sami jer 90% ne nalazimo se u njima.Kada sam rekao da 40% u vojvodini obradivog zemlista povezao sam sa rezultatima popisa,ako sam pogresio imas izvinjenje.Tamo dole kod vas,sta je pesnik hteo reci.Gospodin-dja coci064 dali mogu da od vas sta je definicija poljoprivrednik i sta je,cime da se bavi jedno poljoprivredno gazdinstvo.To sto se tice mog ozbiljnog bavljenja poljoprivredom tu ti nemas kompetencije za bilo kakav komentar.Penziju ako dozivim biracu izmedju polj..i radne a kao slag imaci dodatnu svajcarsku.
Ostajem pri istoj konstataciji.Vidis tu je razlika izmedju nas. Ti mozes da biras koju ces penziju da uzmes jer te zemlja u oba smisla nije interesovala. Prodo si se za svajcarski franak. Ja ti savetujem da uzmes svajcarsku zbog tog slaga pa ga lizi i uzivaj.
Budzet za poljoprivredu je predhodnih godina iznosio nesto preko 3% ukupnog budzeta Srbije,a to odgovara iznosu od 24 do 28 milijardi dinara.Na subvencije odlazi oko 12 milijardi sto je nesto vise od 1% ukupnog budzeta republike Srbije.Bas me zanima ko je spicko onih 99% zbog kojih necemo bankrotirati.Rasplamsali ste polemiku i politizovali temu, ne daj Bože da se Srbi slože. Mislim da je jednostavno subvensionisanje sviranje q,,,ca, pogotovo ovo naše, još samo da nam traže Dnk za svaku životinju što čuvamo i kako bi nam nešto uslovno dali. Svaka vlast je ista gleda da zakine i da uskrati. A povodom SPP-a i smanjenje carina to su izmisil zapadnjaci oni mogu da finansiraju svoje poljoprivrednike i do 700 eura i kako da ne budu konkurentni, a kad bi se u Srbiji finansiralo i sa 200 eura, za tri meseca ne bi bili ni likvidna država a za šest država bi bankrotirala. Tako da poljoprivrednici gledaju iz tudje ruke a i ta ruka gleda u zapadne ruke i to je to čist monopol. Ali nisu samo to problemi ako ćete realno svi koji rade poljoprivedu imaju još i neko zanimanje pa rade dva-tri posla i poljooprivredu i primaju subvencije u Vojvodini je to manje izraženo nego u centralnoj Srbiji, a ne može se sa jedno du.e na dve stolice. Više bih voleo da ukinu subvencije da ne gubim živce oko papira, isplate rokova, racuna, uprave prihoda i btw mnogo toga.
Pozivam te da budeš moj gost da bi odklonio svaku nedoumicu..Sto se tiče penzija mogu da biram u svakom slučaju biče dve.Treči sam u mom selu po obradivoj povrsini nosim naike ,starke i u slobodno vreme sviram rok.Samo da se zna koliko doticni gospodin zavisi od poljoprivrede.
- - - - - - - - - -
Ostajem pri istoj konstataciji.
Makroekonomska poruka vlade je da propale investicije, putarska preduzeća, industrija, farmaceutska mafija,starlete, obezbedjenja, avioni kamioni, pevaljke socijal, bolesni i hipohonderi, maanijaci, i drugi drzavni organi hrane se sa 99% BDP-a.Budzet za poljoprivredu je predhodnih godina iznosio nesto preko 3% ukupnog budzeta Srbije,a to odgovara iznosu od 24 do 28 milijardi dinara.Na subvencije odlazi oko 12 milijardi sto je nesto vise od 1% ukupnog budzeta republike Srbije.Bas me zanima ko je spicko onih 99% zbog kojih necemo bankrotirati.
lako je tebi Pajoni imaš Palmu pa doveze 500 junica pa podeli po selima pa od tih 500 rada je 1500 krava
lako je tebi Pajoni imaš Palmu pa doveze 500 junica pa podeli po selima pa od tih 500 rada je 1500 krava
- - - - - - - - - -
Pozivam te da budeš moj gost da bi odklonio svaku nedoumicu..Sto se tiče penzija mogu da biram u svakom slučaju biče dve.Treči sam u mom selu po obradivoj povrsini nosim naike ,starke i u slobodno vreme sviram rok.
Vikend paori su pretpostavljam oni koji rade u firmi,a bave se i poljoprivredom?
u Vrscu od 90-tih na ovamo nije ostao ni 1 % tih paora ( ili su izumrli ili bud zasto prodali zemlju )
Vikend paori su pretpostavljam oni koji rade u firmi,a bave se i poljoprivredom? I trebalo bi da bude kao sto je bilo,ako si zaposljen-nema subvencija.Ne moze se sedeti na dve stolice.Iskreno,meni znace subvencije,a svaka cast onima kojima je svejedno da li ce one biti ili ne
kad bi ukinuli subvencije bilo bi tvrdo godinu ili dve a onda bi ipak morala da padne cena zakupaRealno...većina nas ima neku korist od subvencija na svoju zemlju
Od subvencija koju dobijem na zakupljenu zemlju nemam ništa jer je toliko poskupeo zakup u odnosu na vreme pre subvencija
Najgore je kad bi ukinuli subvencije cena zakupa se ne bi bitno menjala ili se ne bi uopšte menjala samo bi se za toliko smanjila tzv. "zarada"