Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@slavisa
Citam i ne mogu da verujem Poslao sam link od teme drugaru da procita sta se pise. Njegove reci: "Sto ti naprednjaci ne nadju bar nekog malo mudrog da pise, a ne sve neke dileje"
@slavisa
Citam i ne mogu da verujem Poslao sam link od teme drugaru da procita sta se pise. Njegove reci: "Sto ti naprednjaci ne nadju bar nekog malo mudrog da pise, a ne sve neke dileje"
Dobar povod za komentar! Ali ne zelim biti banovan!
Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014
Uvek sam bio banovan kad sam uzvratio na ovakva vredjanja. Eto sad necu ulaziti u raspravu pa me bas zanima dali ce moderatori poslati u banju na zasluzeni odmor slavisu!
Malko sam te iznervirao a? Necu da se objasnjavam sa tobom. Nema nikakve svrhe. Objasnjavati tebi da je nemoguce imati besplatno grejanje bilo gde, smatram nepovratnim gubitkom vremena.
Malko sam te iznervirao a? Necu da se objasnjavam sa tobom. Nema nikakve svrhe. Objasnjavati tebi da je nemoguce imati besplatno grejanje bilo gde, smatram nepovratnim gubitkom vremena.
Aman kako da ti bude isplacena subvencija za naftu kada je subvencionisano gasno ulje i evro dizel.Ovde ima i onih koji nisu ni videli kravu a jadikuju za neisplacenim zadnjim kvartalom samo kukumavčene.Ja konkretno nisam dobio za naftu,predato zadnji dan.Znam jos jako puno njih kojima nije isplaceno taj zadnji deo za gorivo,zato i kazem da nisi dobro obavesten.
Znas zasto izbegavam da pricam sa budalom? Spustis loptu u diskusiju gde nista ni sa cim nema veze, a onda me porazis iskustvom u budalizaciji
Kad vidim sa kim moram da se objasnjavam dodje mi da pocepam diplomu ETF-a i odem kod Vucica u stranku, da me prosvetlite vasim ostrim umom i neverovatnom harizmom
Nisam nigde isao Dalje od Spanije na zapadu i od Rusije na istoku, nikad nisam bio. Smrc
slaviša 0101, druže poslušaj me molim te ,olabavi malo i opusti se banovaće te a nemaš ni 80 postova
Sta je tu po tabi prvih 6000, a sta drugih?. Malo mi je nejasno. Jel to onaj stari mindjusar, pratio sam tvoje postove dok jos nisam bio clan?