Subvencije poljoprivredi za 2014

@slavisa
Citam i ne mogu da verujem:haha: Poslao sam link od teme drugaru da procita sta se pise. Njegove reci: "Sto ti naprednjaci ne nadju bar nekog malo mudrog da pise, a ne sve neke dileje:haha:"

pa kazi tom drugaru da dileje kroje kapu i da nisam naprednjak a ni zutac,i vi beogradjani ste navikli na omudinu,dace bog da ostanete sami da vam ode i vojvodina i sumadija pa ce onda taj tvoj sa osnovnom skolom da vidi ko je dileja a prvo da zna sta znaci ta rec

- - - - - - - - - -

Dobar povod za komentar!:osmeh: Ali ne zelim biti banovan!

lepo je citirati gluposti,jel da?cime se pametan stidi budala se ponosi tako i ti sa njim

Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014

Sta je tu po tabi prvih 6000, a sta drugih?. Malo mi je nejasno. Jel to onaj stari mindjusar, pratio sam tvoje postove dok jos nisam bio clan?

a to cepanje treba jer je beogradjana pun k... navikli ste i vi da zivite za dzabe,hocete besplatno grejanje,prevoz.cim vam posalju malo jaci racun onda strajk a mi kad krenemo da strajkujemo-malinari onda stavite policiju da blokira ulaz,e bas ste pametni srecom nece ni vama dugo po tim foteljama sa kupljenim fakultetskim diplomama a ne kao mi da sa mukom zavrsavamo skolu a ne sa rodbinskim vezama po fax-u. i to posalji pa da vidi sta ti je beograd posto si ubacio da si bg-sombor.

Uvek sam bio banovan kad sam uzvratio na ovakva vredjanja. Eto sad necu ulaziti u raspravu pa me bas zanima dali ce moderatori poslati u banju na zasluzeni odmor slavisu!:ppozdrav:

Malko sam te iznervirao a?:haha: Necu da se objasnjavam sa tobom. Nema nikakve svrhe. Objasnjavati tebi da je nemoguce imati besplatno grejanje bilo gde, smatram nepovratnim gubitkom vremena.

Uvek sam bio banovan kad sam uzvratio na ovakva vredjanja. Eto sad necu ulaziti u raspravu pa me bas zanima dali ce moderatori poslati u banju na zasluzeni odmor slavisu!:ppozdrav:

NECE,oni znaju o cemu se pise.cenim sve ljude ali okolinu cacka posebno to su ljudi a ne ovi beogradjani navikli neku omudinu i vojvodjani navikli da kao samo oni rade i malverzacija sa zemljom,eto procitaj sta kaze covek iz kikinde-prodaje zemlju-zasto?zato sto mu dobra cena i posle trazite drzavno,pa dokle,ni ja nemam drzavno,jos mi oduzeto.prodajte pa posle kosovo 2

- - - - - - - - - -

Malko sam te iznervirao a?:haha: Necu da se objasnjavam sa tobom. Nema nikakve svrhe. Objasnjavati tebi da je nemoguce imati besplatno grejanje bilo gde, smatram nepovratnim gubitkom vremena.

i sa budalom je dobro popricati jer i tu mozes nesto da naucis,toliko o tome ko je dileja,da si ucio skolu to bi znao:osmeh:

- - - - - - - - - -

ima i besplatno a ima i sa malim tkz infostanom.ako si na gradskom prikljucen.jel si bio ti malo van svog sela?

Znas zasto izbegavam da pricam sa budalom? Spustis loptu u diskusiju gde nista ni sa cim nema veze, a onda me porazis iskustvom u budalizaciji:osmeh:
Kad vidim sa kim moram da se objasnjavam dodje mi da pocepam diplomu ETF-a i odem kod Vucica u stranku, da me prosvetlite vasim ostrim umom i neverovatnom harizmom:cool:

Nisam nigde isao :( Dalje od Spanije na zapadu i od Rusije na istoku, nikad nisam bio. Smrc :(

Ja konkretno nisam dobio za naftu,predato zadnji dan.Znam jos jako puno njih kojima nije isplaceno taj zadnji deo za gorivo,zato i kazem da nisi dobro obavesten.
Aman kako da ti bude isplacena subvencija za naftu kada je subvencionisano gasno ulje i evro dizel.Ovde ima i onih koji nisu ni videli kravu a jadikuju za neisplacenim zadnjim kvartalom samo kukumavčene.

Znas zasto izbegavam da pricam sa budalom? Spustis loptu u diskusiju gde nista ni sa cim nema veze, a onda me porazis iskustvom u budalizaciji:osmeh:
Kad vidim sa kim moram da se objasnjavam dodje mi da pocepam diplomu ETF-a i odem kod Vucica u stranku, da me prosvetlite vasim ostrim umom i neverovatnom harizmom:cool:

Nisam nigde isao :( Dalje od Spanije na zapadu i od Rusije na istoku, nikad nisam bio. Smrc :(

pocepaj tu diplomu i sta ti pricas o rusiji i spaniji?bio si u sociju ili habarovskom na radu pa sad dajes neke lekcije. ko jos nije bio u rusiji na radu,spaniji na odmoru,italiji u sopingu,turskoj... znas li ti malo beograd?znas li kako je bilo pre par godina,jel se placao prevoz?jeste samo budala.sad malo kao zatezu ali nedovoljno ne mogu da postignu da sve dovedu u red.

slaviša 0101, druže poslušaj me molim te ,olabavi malo i opusti se banovaće te a nemaš ni 80 postova :ppozdrav:

ne gledam ja koliko imam postova,prosle god sam pratio ovde malo cene kupina ali nisam bio aktivan a ne mogu ovim da dozvolim da samo kukaju a prave se pametni,evo neko putovao rusija-spanija a ceka neku bednu subvenciju tj.osnovnu,ja cekam malo jace subvencije ili kreditiranja i pratim cene a ne samo 6000

Sta je tu po tabi prvih 6000, a sta drugih?. Malo mi je nejasno. Jel to onaj stari mindjusar, pratio sam tvoje postove dok jos nisam bio clan?

Prvih 6000 je bez pravdanja računima,a drugih 6000 sa priloženim računima
Ma ne da je stari,nego tri puta opičeniji,samo se suzdržava nepotrebnih komentara,samo toliko: NEZNAM ZAŠTO SE TOLERIŠU politikom obojeni postovi

djjova,nije daleko,videće se dali je informacija tačna,ja sam uvek služio ovaj forum poverljivim informacijama,pa i po cene svoje bezbednosti

Nazad
Vrh