Subvencije poljoprivredi za 2014

Kao da pise Vucko licno,covek je poceo od subvencija i refakcije,preko prevare na nekoj pumpi,pa do poskupljenja zemljista u okolini Kikinde kao da je samo tamo poskupelo u zadnjih par godina...

Ti si verovatno predao u maju i racune od jesenjih radova.:haha:
Ne pisi nebuloze da ti se ne smeju ljudi.

dal vama ne isplacuje pokrajinska vlada?jedino u tom slucaju mozes da ne dobijes ili imas malo za naftu pa nisi ni primetio na racunu. i ja predajem kad nakupim racune ne kao sto ti mislis,ne radim kao ovi iz kikinde a znam kad je prolece a kad jesen,rado bih ti pomogo i poslacu ti proj na koji da pozoves i da trazis za naftu.posto vi niti udruzenja niti neke opstine-mesne zajednice ili sta vec

- - - - - - - - - -

Kao da pise Vucko licno,covek je poceo od subvencija i refakcije,preko prevare na nekoj pumpi,pa do poskupljenja zemljista u okolini Kikinde kao da je samo tamo poskupelo u zadnjih par godina...

nije tamo samo poskupelo,nije samo tamo problem pumpa ali ne prodajte pa posle drzavno da trazite,vec sad kupujte,jednom prodato nije vise vase,pa drzava vam kupuje i kupice vam sve to po ok ceni i posle ce da vam skupo izdaje,kako nista ne kapirate.to rade 10-20 ljudi

Nema potrebe za ikakvim brojevima jer imam brojeve a i bar jednom nedeljno sam u ministarstvu poljoprivrede pa verujem da bih toliko bar mogao da izboksujem da mi uplate subvencije preko reda,ali ne pada mi napamet to da trazim.

Raspitacu se mozda nam i pokrajinska vlada duguje subvencije.:haha:

Tražim 12000 a dobijao sam 9.

prodaj,a to ti pre neku god vredelo ni 1000

- - - - - - - - - -

Nema potrebe za ikakvim brojevima jer imam brojeve a i bar jednom nedeljno sam u ministarstvu poljoprivrede pa verujem da bih toliko bar mogao da izboksujem da mi uplate subvencije preko reda,ali ne pada mi napamet to da trazim.

Raspitacu se mozda nam i pokrajinska vlada duguje subvencije.:haha:

zato cuti jer ti ne juris naftu u ministarstvu,i ne pada ti na pamet da to trazis sve dok ne izboksujes to krupnije

Ne pada mi napamet jer necu da dozvolim da me drze u saci zbog jedne usluge.I ne trazim tamo nista za sebe.

Ljudi sto nasedate na slavisine provokacije? Svi dobro znamo da mozemo indivudualno da idemo i kod predsednika ospstine i kod direktora trezora i u minstarstvo poljoprivrede, dok samo ministarstvo finansija, po nalogu ministarstva poljoprivrede ne prebaci odredjenu sumu novca na trezor, od bilo kakave isplate nema nista.

Sa koliko grcevitosti slavisa ubedjuje clanove foruma da ova "fina" drzava ne duguje nista, toliko grcevito da postaje vec degutantno!!!
Ocigledno je da se predizborna kampanja prenela i da se zahuktava ovde na forumu, a to nije ni poenta ni svrha ovog foruma!

slavisa 0101 pise "imala afera u kikindi na nisovoj pumpi.jedna pumpa a izdala gomilu racuna a nije ni proslo toliko goriva kroz nju,pa ne moze tako"
Ministarstvo finansija bi bilo odusevljeno ovakvim radom trgovaca i svih koji izdaju fiskalne racune pogotovo za naftne derivate.

To!u vezi goriva je najveci lopovluk ikada,zasto jednostavno ne kazu Janko Jankovicu imas toliko ha imas pravo na toliko goriva od tog do tog datuma po toj (umanjenoj ceni)i kraj,ili dajte bonove.
E ovako sto se tice goriva kolko sam ja procitao i cuo od ove sezone kad registrujete gazdinstvo i dobijete potvrdu o aktivnom statusu idete do nis pumpe i tamo trazite zahtev za izdavanje nekakve kartice za regresirano gorivo treba tu jos neki papir al sad kad se to popuni salje se u novi sad i u toku pet dana dobujate karticu sa kojom cete sipati odobrenu kolicinu goriva kad hocete.

Ne pada mi napamet jer necu da dozvolim da me drze u saci zbog jedne usluge.I ne trazim tamo nista za sebe.

trazis za mene?

- - - - - - - - - -

slavisa 0101 pise "imala afera u kikindi na nisovoj pumpi.jedna pumpa a izdala gomilu racuna a nije ni proslo toliko goriva kroz nju,pa ne moze tako"
Ministarstvo finansija bi bilo odusevljeno ovakvim radom trgovaca i svih koji izdaju fiskalne racune pogotovo za naftne derivate.

i jeste odusevljeno odgovarali tocioci goriva i sef te lokalne pumpe

- - - - - - - - - -

Ljudi sto nasedate na slavisine provokacije? Svi dobro znamo da mozemo indivudualno da idemo i kod predsednika ospstine i kod direktora trezora i u minstarstvo poljoprivrede, dok samo ministarstvo finansija, po nalogu ministarstva poljoprivrede ne prebaci odredjenu sumu novca na trezor, od bilo kakave isplate nema nista.

Sa koliko grcevitosti slavisa ubedjuje clanove foruma da ova "fina" drzava ne duguje nista, toliko grcevito da postaje vec degutantno!!!
Ocigledno je da se predizborna kampanja prenela i da se zahuktava ovde na forumu, a to nije ni poenta ni svrha ovog foruma!

nije fina niti zgodna,ja bi ih sve uza zid.ali ako neko stalno u ministarstvu i moze da pogura to sto treba a zna se da nista nece sami da ti donesu na noge pa poguraj tj pozoves 2-3 puta i oni ti puste te osnovne subvencije za naftu i po h,za mleko i ostalo se ne interesujem puno jer se ne bavim time a i kad bi se bavio pa zakucaj na 1 vrata nece ti otpadne kruna sa glave

- - - - - - - - - -

To!u vezi goriva je najveci lopovluk ikada,zasto jednostavno ne kazu Janko Jankovicu imas toliko ha imas pravo na toliko goriva od tog do tog datuma po toj (umanjenoj ceni)i kraj,ili dajte bonove.

e bas tako treba,pre par god su dali neke bonove i platis sa umanjenom cenom,ne cekas povracaj niti se nerviras.

Mene recimo interesuje kako je administracija nadlezna za ovaj deo "subvencija "dosla do cifre od 120 l.po hektaru dabi izvrsila povracaj od 6000,ako je struktura cene derivata od prilike ovakva
u Srbiji je akciza za benzin 49,5, a za dizel 37 dinara po litru. Stopa poreza na dodatu vrednost je 20 odsto, pa kada se sve prebaci u procente od cene litra dizela u maloprodaji država uzima 44,5 odsto, a od litra benzina državna kasa bude punija za 49,8 odsto od novca koji da vozač." Unasem slucaju poljoprivrednici.

Sigurno cu da ti se ispovedam sta radim tamo.
U pravu je potpuno Milojevic da politiziras,i hoces da prikazes vladajucu koaliciju kao najbolju,a nama nikad gore.

niti sam lupao u serpe niti mi sad pada na pamet da biram nekog od ovih,nisam politicki opredeljen vec ides na varijantu da su oni prolazni.zasto im dajete toliki znacaj. ne moras da mi se ispovedas jer ja kad mi treba znam kome da se obratim i ne koce mi nista od prosle,sad koce zato sto ne kazu od kad i gde da se kupuje gorivo sa tim da ce i to da prodje pa opet u krug.inace ja na ovoj stranici o subvencijama ne trazim kad ce nafta i djubrivo jer sam djubrivo kupio i imam racun od ove god a naftu kupujem vec sam ovde povremeno da vidim dali slucajno nemaju drugi podsticaji.npr ima neka firma koju sam zvao pre 1 mesec koja ti kreditira ceo zasad ali su im losi uslovi,tako neko moze ovde da izbaci nesto sto me vise zanima od nafte i 6000din,npr juce vidim neki jukomerc ili tako neka firma-zadruga ili sta vec imala licitaciju nekih masina,zato sam ovde a ne politicki

- - - - - - - - - -

slavisa101@
Ti ovde javno propagiras mito i korupciju...?

a sta ti ocekujes,pa naravno da cu da kazem pozovi sabac ili beograd ili idi kod predsednika i pojuris malo a ne da ti kazem znas u pravu si idi kod advokata i daj mu 50e da ti napise tuzbu

Kod nas je tako, u proljece imas pravo na 50 lit. po ha umanjene cijene za 50 pfeninga, odmah na pumpi.Moras podici do 1. jula, sa tim da mozes sipati po malo (ne moras sve od jednom).Isto to imas i za jesenje radove.
Samo uzmes papirce u opstini i odneses na pumpu, jedini uslov je da tamo gdje pocnes sipati moras svu kolicinu preuzeti, tj nema mijenjanja pumpe.

Nazad
Vrh