Kao da pise Vucko licno,covek je poceo od subvencija i refakcije,preko prevare na nekoj pumpi,pa do poskupljenja zemljista u okolini Kikinde kao da je samo tamo poskupelo u zadnjih par godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si verovatno predao u maju i racune od jesenjih radova.
Ne pisi nebuloze da ti se ne smeju ljudi.
Kao da pise Vucko licno,covek je poceo od subvencija i refakcije,preko prevare na nekoj pumpi,pa do poskupljenja zemljista u okolini Kikinde kao da je samo tamo poskupelo u zadnjih par godina...
Tražim 12000 a dobijao sam 9.
Nema potrebe za ikakvim brojevima jer imam brojeve a i bar jednom nedeljno sam u ministarstvu poljoprivrede pa verujem da bih toliko bar mogao da izboksujem da mi uplate subvencije preko reda,ali ne pada mi napamet to da trazim.
Raspitacu se mozda nam i pokrajinska vlada duguje subvencije.
E ovako sto se tice goriva kolko sam ja procitao i cuo od ove sezone kad registrujete gazdinstvo i dobijete potvrdu o aktivnom statusu idete do nis pumpe i tamo trazite zahtev za izdavanje nekakve kartice za regresirano gorivo treba tu jos neki papir al sad kad se to popuni salje se u novi sad i u toku pet dana dobujate karticu sa kojom cete sipati odobrenu kolicinu goriva kad hocete.To!u vezi goriva je najveci lopovluk ikada,zasto jednostavno ne kazu Janko Jankovicu imas toliko ha imas pravo na toliko goriva od tog do tog datuma po toj (umanjenoj ceni)i kraj,ili dajte bonove.
Ne pada mi napamet jer necu da dozvolim da me drze u saci zbog jedne usluge.I ne trazim tamo nista za sebe.
i jeste odusevljeno odgovarali tocioci goriva i sef te lokalne pumpeslavisa 0101 pise "imala afera u kikindi na nisovoj pumpi.jedna pumpa a izdala gomilu racuna a nije ni proslo toliko goriva kroz nju,pa ne moze tako"
Ministarstvo finansija bi bilo odusevljeno ovakvim radom trgovaca i svih koji izdaju fiskalne racune pogotovo za naftne derivate.
Ljudi sto nasedate na slavisine provokacije? Svi dobro znamo da mozemo indivudualno da idemo i kod predsednika ospstine i kod direktora trezora i u minstarstvo poljoprivrede, dok samo ministarstvo finansija, po nalogu ministarstva poljoprivrede ne prebaci odredjenu sumu novca na trezor, od bilo kakave isplate nema nista.
Sa koliko grcevitosti slavisa ubedjuje clanove foruma da ova "fina" drzava ne duguje nista, toliko grcevito da postaje vec degutantno!!!
Ocigledno je da se predizborna kampanja prenela i da se zahuktava ovde na forumu, a to nije ni poenta ni svrha ovog foruma!
To!u vezi goriva je najveci lopovluk ikada,zasto jednostavno ne kazu Janko Jankovicu imas toliko ha imas pravo na toliko goriva od tog do tog datuma po toj (umanjenoj ceni)i kraj,ili dajte bonove.
Sigurno cu da ti se ispovedam sta radim tamo.trazis za mene?
Sigurno cu da ti se ispovedam sta radim tamo.
U pravu je potpuno Milojevic da politiziras,i hoces da prikazes vladajucu koaliciju kao najbolju,a nama nikad gore.
slavisa101@
Ti ovde javno propagiras mito i korupciju...?
Kod nas je tako, u proljece imas pravo na 50 lit. po ha umanjene cijene za 50 pfeninga, odmah na pumpi.Moras podici do 1. jula, sa tim da mozes sipati po malo (ne moras sve od jednom).Isto to imas i za jesenje radove.To!u vezi goriva je najveci lopovluk ikada,zasto jednostavno ne kazu Janko Jankovicu imas toliko ha imas pravo na toliko goriva od tog do tog datuma po toj (umanjenoj ceni)i kraj,ili dajte bonove.
Hvala , dovoljno od tebe ...!!!