Subvencije poljoprivredi za 2014

Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014

Ni treći nije daleko, ali mene interesuje kako si došao do tako preciznih podataka.

Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014

i koliko su ti duzni za proslu godinu?ja ne znam da su nekom ostali duzni osnovno-za naftu i po h. jedino ako si predao posle zadnjeg dana ili ako si falsifikovao racune za naftu ili sipao neko drugo gorivo pa mislis da ce da ti vrate.imala afera u kikindi na nisovoj pumpi.jedna pumpa a izdala gomilu racuna a nije ni proslo toliko goriva kroz nju,pa ne moze tako

- - - - - - - - - -

i jos nesto,znam coveka koji je prodao nekih 5-6 jutara zemlje za preko 30 000e zato sto su oko njega se dvoje otimali.prodao i sad da trazi drzavnu,pa ne moze,vidi malo u katastru koliko je zemlje privatne prodato,pa tako su radili i na kosovu i sad kazu njihovo,pa nije kad su uzimali milioncice bilo lepo.tako i vi prodajte i daleko cete da dogurate

Stvarno Slavisa,ti odapeo strele prema seljaku ko da ga ti isplacujes iz svog budzeta.Kako mozes i da pitas da li su nekome ostali duzni?Ako su isplatili po ha i naftu,nisu ostale premije i subvencije.A o rokovima i tempu isplate da ne govorimo_Ono sto jeste,previse pucamo po drzavu,ali uglavnom s pravom.Ti kao da si u najmanju ruku ministrov savetnik pa branis resor.Bez ljutnje,izneo si neke slucajeve kojih sigurno ima i moraju se sankcionisati,ali mnogo vise je ostecenih sa ove nase strane.

i koliko su ti duzni za proslu godinu?ja ne znam da su nekom ostali duzni osnovno-za naftu i po h. jedino ako si predao posle zadnjeg dana ili ako si falsifikovao racune za naftu ili sipao neko drugo gorivo pa mislis da ce da ti vrate.imala afera u kikindi na nisovoj pumpi.jedna pumpa a izdala gomilu racuna a nije ni proslo toliko goriva kroz nju,pa ne moze tako

- - - - - - - - - -

i jos nesto,znam coveka koji je prodao nekih 5-6 jutara zemlje za preko 30 000e zato sto su oko njega se dvoje otimali.prodao i sad da trazi drzavnu,pa ne moze,vidi malo u katastru koliko je zemlje privatne prodato,pa tako su radili i na kosovu i sad kazu njihovo,pa nije kad su uzimali milioncice bilo lepo.tako i vi prodajte i daleko cete da dogurate
O cemu ti pises verovatno ni sam neznas.To sto ti neznas nikog kome su duzni subvencije je tvoja svar.Stigli su sa isplatama do 28-29.11 a zadnji dan za predaju zahteva je bio 12 ili 13. decembar.

Inace sto se tice subvencija za 2014 danas je receno 6000 u kesu i ostalih 6000 kroz naftu i vestacko djubrivo.(3000+3000)BEZ ANALIZA,potvrdjeno.

sta nije jasno,najlakse da kazes takve gluposti u kojoj drzavi zivis ili se pravis lud!!! jel ti duguje drzava nesto za proslu godinu? daj br gazdinstva i dobijes pare do petka eto ako ti to nesto znaci,ja stvarno neznam sta su vam duzni,jel za mleko neki privatnici? zivim u srbiji,mrzim sve politicare ali bas sve do jednog i stare i nove ma ko da dodje jer se zna sta ce da urade,niko nov nije dosao da bi promenio nesto ali ne znam sta vam ostala drzava da plati za proslu godinu.za ovu je lose sto ne kazu koliko,kad... kad se kupuje gorivo... ali za proslu koliko sam obavesten a jesam dosta barem sto se pita bg i sapca isplaceno

O cemu ti pises verovatno ni sam neznas.To sto ti neznas nikog kome su duzni subvencije je tvoja svar.Stigli su sa isplatama do 28-29.11 a zadnji dan za predaju zahteva je bio 12 ili 13. decembar.

Inace sto se tice subvencija za 2014 danas je receno 6000 u kesu i ostalih 6000 kroz naftu i vestacko djubrivo.(3000+3000)[/QUOTE koju ti nisu dali?za naftu-po h,za domace zivotinje,organsku hranu,premiju za mleko sta su stigli do dog datuma sto si napisao?koja subvencija tebe koci od prosle god?

Slaviša-ono što je sigurno neisplaćeno je zadnji kvartal premija za mleko a ima toga još-misalim da nekima još ni 3-i kvartal nije isplaćen.

Ja konkretno nisam dobio za naftu,predato zadnji dan.Znam jos jako puno njih kojima nije isplaceno taj zadnji deo za gorivo,zato i kazem da nisi dobro obavesten.

Slaviša-ono što je sigurno neisplaćeno je zadnji kvartal premija za mleko a ima toga još-misalim da nekima još ni 3-i kvartal nije isplaćen.

zorane jel ima malo prodaje privatne zemlje kod tebe i to neke koja nije vredela dok nisu tajkuni resili da kupuju?dali je bila afera na pumpi u kikindi? mleko se isplacuje po kvartalima i samo to nije isplaceno i naravno osemenjavanje i jos nesto sto ne ide bas lako kao ove osnovne,nafta i po h su osnovne i to je isplaceno a oni ne mogu da predvide kad ce krava da se oteli pa da isplate odmah,ne branim ih ali skupe tako do nekog datuma pa isplate,meni su sve kasnili ali isplatili

- - - - - - - - - -

Ja konkretno nisam dobio za naftu,predato zadnji dan.Znam jos jako puno njih kojima nije isplaceno taj zadnji deo za gorivo,zato i kazem da nisi dobro obavesten.

nema tu zadnji-prolecni i jesenji,cekao si bas zadnj dan a neznam tacno koji je bio poslednji dan za predaju racuna.uzmes lepo savijes tu potvrdu,iskopiras i posaljes svom trezoru ili pozoves upravu za agrarna placanja i oni ti puste.dok dete ne zaplace majka ga ne uzima:osmeh:

@slavisa0101
Komšija dragi, sutra sam pre podne na terapijama u Merkuru. Imam čitavo poslepodne da Vam na tenane objasnim šta država sve duguje nama mučenicima. Možemo na pivce negde na promenadi pa da se slatko izdivanimo. Ne stajte na muku ljudima kojima te pare menjaju dnevni bioritam. Pozdrav.:cao:

Prosto da nepoverujes u prethodne postove
Svugde je nafta stala do 28.11.2013 i niko nije preko tog datuma dobio nista

Ja lično prodajem 2 jutra ali nema mnogo zainteresovanih.Prodajem da bih amortizovao 2 loše godine (2011,2012)
Što se afere na pumpi tiče-čuo sam ali ne znam detalje.

slavisa0101.... Ja nisam dobio za naftu za proslu godinu, za svine za proslu godinu takodje ni za junad. Toliko za tvoju informaciju pa poguraj to malo ako mozes. Ako ne mozes nemoj nam igrati po zivcima.

e komsija tesko da mogu posle podne jer radim a pre podne idem u opstinu,jel znas ti da mozes da zakazes kod predsednika i da to zavrsis sve subvencije,a druga varijanta u trezor i zapamti nema vise u opancima da odes pa kao nemas vec se obuces normalno i ponasas se kao da imas i da ti nije stalo ali da neces da dozvolis da te jedan predsednik opstine i poljoprivredni savet zeza,ne znam jer si pod banju ili kv

nema tu zadnji-prolecni i jesenji,cekao si bas zadnj dan a neznam tacno koji je bio poslednji dan za predaju racuna.uzmes lepo savijes tu potvrdu,iskopiras i posaljes svom trezoru ili pozoves upravu za agrarna placanja i oni ti puste.dok dete ne zaplace majka ga ne uzima:osmeh:
Ti si verovatno predao u maju i racune od jesenjih radova.:haha:
Ne pisi nebuloze da ti se ne smeju ljudi.

Ja lično prodajem 2 jutra ali nema mnogo zainteresovanih.Prodajem da bih amortizovao 2 loše godine (2011,2012)
Što se afere na pumpi tiče-čuo sam ali ne znam detalje.

e pa vidite drage kolege koliko sam obavesten,to nije bilo u novinama u vezi afere,ni o prodaji zemlje privatne ali malo vise se interesujem oko poljoprivrede tako da se svasta cuje.tako da znate da sam obavesten,i koliko kosta 2 jutra koja ti prodajes?

Nazad
Vrh