Subvencije poljoprivredi za 2014

samo da pobedi govnanovic pa da sadimo konoplje i pakujemo rpbu po 1g zamisli svoj proizvod odvezes na otkup na motoru i uzmes milione.kako je to lepo a ovi u foteljama neka duvaju:osmeh:

Blago tebi kolega grunt da je bilo komunista inace nebi imao koga da pljujesinace srpska istorija je puna bisera.Jos da znas pitao sam svoje najblize,mojima nisu uzeli imanje jer su bili slepci,nisu cupali brkove jer je samo deda imao ostali nisu smeli da pustaju ali su uzeli jednog clana porodice ciji grob ni danas se ne zna.Ali nije ideologija kriva vec stoka (ljudi)postovani kolega grunt i oni su i danas krivi za nase muke u drugom obliku a mi samo treba da se razslojavamo na sto vise nacina i eto njima uspeha.Nista licno kolega samo to je moje misljenje ali postujem i tudje.

Izvini kolega nemaju nikakve veze samo mi smeta da trazimo uvek krivce u istoriji a ne u nama.Sami smo krivi jer samo se prepucavamo i ponekad koljemo oko ideologije a ne problema kojih imamo na pretek.Jos jednom se izvinjavam.Pozdrav.

Novca za subvencije nije bilo Ni prošle godine a kamoli ove u kojoj će se sav novac bez veze potrošiti na izbore. Izbora će biti samo nevidim razlog za njihovo održavanje. Seljaku je i do sada bilo teško a posle izbora biće mu još i teže ali bože moj to je narodna volja, narod je tako glasao.

pogledaj kampanje,skoro najvise o poljoprivredi i nekoliko fabrika koje zaposljavaju 10-20000 radnika,slepci umesto da stvarno unaprede poljoprivredu pa posle da je malo oporezuju oni obrnuto,ne radi se ovde o 100e po h vec bi oni malo nekim podsticajima sa dodelama semena,sadnica,stoke... koje bi bili obavezni da vratimo mogli puno da dobiju i oni i mi,trstenik ima dobar program za poljoprivrednike koliko sam procitao a kad bi mogao da skeniram program vrnjacke banje sa okolnim selima to je smesno,40 000e a pojedu 15 na razne dnevnice u odborima i sastancenjima i to vecinom tajnim,sramota

- - - - - - - - - -

jel zna neko ima li neki povracaj novca kad se kupi neka poljoprivredna mehanizacija?vidim imalo je neki povracaj 50% dal je to bilo stvarno ili tek onako stavili pa neko i dobije a neko ne

Slavisa, odakle povracaj za mehanizaciju i to maje vise 50%?Banjac use i u svoje kljuse,nerealno je ocekivati da ti drzava kupi masine,da repromaterijal, iskupuje stoku na sve to jos jednu od 20 god sa uplacenim dnevnim boravkom u jednom od banjskih hotela.AMAN LJUDI nije mi jasno kada i kako napravise od ovaj narod ovolike zavisnike.Samo kuknjava za nekimn novcem koga nismo zaradili,odkle da ga ocekujemo?Od motike do kombajna ni dinara od nikakvi subvencija sveiz licnih sredstva sam iskupovao.Licno sam da se ukinu subvecije u kesu i misljenja sam da su iste vid pljacke poreskih obveznika koji nisu u ovoj prici.Ko moze da radi iz svojih sredstava neka radi ko ne moze neka radi kod ovog prvog i cao.Imam utisak da pojedici i za bracni krevet traze pomoc.Slavisa nama treba pomoc u vudu dugorocne strategije razvoja malih i srednjih polj.. gazdinstrva,ovo sa dasnje stanje je kolektivni propast i dalje pustosenje sela.Situacija je jadna,ovaj brod je odavno u matici sa dolaskom e u odosmo u sunovrat.

Aj da otvorimo kladionicu sa samo jednom "utakmicom"
Kad ce biti isplacene subvencije.
Kvota na 16.03. ne moze biti veca od 1,1

Slavisa, odakle povracaj za mehanizaciju i to maje vise 50%?Banjac use i u svoje kljuse,nerealno je ocekivati da ti drzava kupi masine,da repromaterijal, iskupuje stoku na sve to jos jednu od 20 god sa uplacenim dnevnim boravkom u jednom od banjskih hotela.AMAN LJUDI nije mi jasno kada i kako napravise od ovaj narod ovolike zavisnike.Samo kuknjava za nekimn novcem koga nismo zaradili,odkle da ga ocekujemo?Od motike do kombajna ni dinara od nikakvi subvencija sveiz licnih sredstva sam iskupovao.Licno sam da se ukinu subvecije u kesu i misljenja sam da su iste vid pljacke poreskih obveznika koji nisu u ovoj prici.Ko moze da radi iz svojih sredstava neka radi ko ne moze neka radi kod ovog prvog i cao.Imam utisak da pojedici i za bracni krevet traze pomoc.Slavisa nama treba pomoc u vudu dugorocne strategije razvoja malih i srednjih polj.. gazdinstrva,ovo sa dasnje stanje je kolektivni propast i dalje pustosenje sela.Situacija je jadna,ovaj brod je odavno u matici sa dolaskom e u odosmo u sunovrat.

на територији пет округа у јужној Србији - Нишавски, Топлички, Пиротски, Јабланички и Пчињски (за заједнички пројекат Републике Србије и Данског програма за развој воћарства у јужној Србији FRUITS&BERRIES ), лично или препорученом поштом, на адресу: Управа за аграрна плаћања, Ул. Хајдук Вељкова 4 - 6, 15000 Шабац. - See more at: http://uap.gov.rs/konkurs-investici...sada-voća-u-2014-godini/#sthash.aNHXifvK.dpuf

- - - - - - - - - -

на територији пет округа у јужној Србији - Нишавски, Топлички, Пиротски, Јабланички и Пчињски (за заједнички пројекат Републике Србије и Данског програма за развој воћарства у јужној Србији FRUITS&BERRIES ), лично или препорученом поштом, на адресу: Управа за аграрна плаћања, Ул. Хајдук Вељкова 4 - 6, 15000 Шабац. - See more at: http://uap.gov.rs/konkurs-investicije-u-proizvo%c4%91a%c4%8dko-prera%c4%91iva%c4%8dke-kapacitete-u-vezi-zasada-vo%c4%87a-u-2014-godini/#sthash.aNHXifvK.dpuf

da davala je ova organizacija i to 50% ali niski okrug jbg,ne treba ni meni kes ali strategija npr daju ti kombajn 30000e da vratis za 5 god po 6000e sta je tu lose a proveri imali su neki povracaj za mehanizaciju pozovi pa pitaj ali mislim da je bilo u koverti i to pranje para kao sto ti kazes

Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014

Nazad
Vrh