slavisa0101
Član
samo da pobedi govnanovic pa da sadimo konoplje i pakujemo rpbu po 1g zamisli svoj proizvod odvezes na otkup na motoru i uzmes milione.kako je to lepo a ovi u foteljama neka duvaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ko ti je taj govnanovicsamo da pobedi govnanovic pa da sadimo konoplje i pakujemo rpbu po 1g zamisli svoj proizvod odvezes na otkup na motoru i uzmes milione.kako je to lepo a ovi u foteljama neka duvaju
ko ti je taj govnanovic
apsolutno si u pravu komunizam nema nikakve veze sa subvencijamaKakve veze poslednje dve stanice imaju sa subvencijama?
uspeli ste vi sve 90tih
Slavisa, odakle povracaj za mehanizaciju i to maje vise 50%?Banjac use i u svoje kljuse,nerealno je ocekivati da ti drzava kupi masine,da repromaterijal, iskupuje stoku na sve to jos jednu od 20 god sa uplacenim dnevnim boravkom u jednom od banjskih hotela.AMAN LJUDI nije mi jasno kada i kako napravise od ovaj narod ovolike zavisnike.Samo kuknjava za nekimn novcem koga nismo zaradili,odkle da ga ocekujemo?Od motike do kombajna ni dinara od nikakvi subvencija sveiz licnih sredstva sam iskupovao.Licno sam da se ukinu subvecije u kesu i misljenja sam da su iste vid pljacke poreskih obveznika koji nisu u ovoj prici.Ko moze da radi iz svojih sredstava neka radi ko ne moze neka radi kod ovog prvog i cao.Imam utisak da pojedici i za bracni krevet traze pomoc.Slavisa nama treba pomoc u vudu dugorocne strategije razvoja malih i srednjih polj.. gazdinstrva,ovo sa dasnje stanje je kolektivni propast i dalje pustosenje sela.Situacija je jadna,ovaj brod je odavno u matici sa dolaskom e u odosmo u sunovrat.
на територији пет округа у јужној Србији - Нишавски, Топлички, Пиротски, Јабланички и Пчињски (за заједнички пројекат Републике Србије и Данског програма за развој воћарства у јужној Србији FRUITS&BERRIES ), лично или препорученом поштом, на адресу: Управа за аграрна плаћања, Ул. Хајдук Вељкова 4 - 6, 15000 Шабац. - See more at: http://uap.gov.rs/konkurs-investicije-u-proizvo%c4%91a%c4%8dko-prera%c4%91iva%c4%8dke-kapacitete-u-vezi-zasada-vo%c4%87a-u-2014-godini/#sthash.aNHXifvK.dpuf
Ovo je vec iz X-2Prošlogodišnja dugovanja počinju isplaćivati 3.3.2014,i do izbora će isplatiti,ovogodišnje do jula im je u planu rešiti (ko bude dotle predao za ovih drugih 6000),uredbe sve izlaze do 16.3.2014
Koju kvotu stavjate na protesnu voznju traktorima 01 -septembra 2014 god?
Kvota na 16.03. ne moze biti veca od 1,1