Subvencije poljoprivredi za 2014

Ostalo nam ono od pre 500god!Tlacenje nam je nacin zivota na koji smo navikli.Kad ce neko od nas napuniti cisternu sa mlekom i izaci na Petrovaradinski most(DUGU)i istovariti mleko u dunav???Jbg tako se pokazuje nezadovoljstvo u EU (neadekvatnom cenom mleka)npr!

Na kraju svih krajeva mi smo govna niko nam nije kriv nizasta!!!Ne treba nama neprijatelj sa strane on sam zna da nema vecih neprijatelja od nas samih ...nema takvi smo i treba nas je i jos vise!!!!!!!
Nije sloba kriv, mi smo ljudi govna!:osmeh: Pa znaju da nemamo para za bolje djubrivo a moras da kupis nesto. i onda samo da je sto veca pljacka!

Da ne ulazim u polemiku komunizam je kriv za sve ovo sto nam se desava jos uvek je to seme svoje korene ostavilo u generacijama...i nikad ga necemo ni izbaciti eto reko sam ako ocete banujte me ako necete opet dobro ali ne mogu da cutim ujedao bih samo zato sto svi cute kao one lepe stvari,jedne od naj lepsih!!!Oni su Srpskom seljaku jebali mater na kvadrat..........................

Jeste moze preduzeli nesto da promenite situaciju? NISTE. Jel prosecan ratar zivi bolje od prosecnog coveka u Srbiji? ZIVI. Jel mozemo imati subvencije kao ovi u EU? NE MOZEMO.

Pa neko mozda je i preduzeo nesto ili se bar potrudio da nesto izmeni ali za sve to trebala je mnogo veca podrska!
Drugo, zapamti da jos uvek se zivi za nijansu bolje od prosecnog coveka u Srb. od novca koji je zaradjen zaslugom dobrih cena predhodnih god. Pitacu te za 2 god. kad ces biti na nuli ili u manjku kako se zivi. Kako stoje stvari vec su nam skrojili kraj, jos samo da potvrde nakon izbora.

Dokle god ne padne cena zemlje i zakupa i mala gazdinstva ne budu mogla doci do saksije zemlje, dotle me nemoj nista pitati :ppozdrav:.

taj isti prosečan Srbin je živeo mnogo godina bolje od prosečnog ratara pa su se još otimali da vrate zemlju u zamenu za stanove

Da ne ulazim u polemiku komunizam je kriv za sve ovo sto nam se desava jos uvek je to seme svoje korene ostavilo u generacijama...i nikad ga necemo ni izbaciti eto reko sam ako ocete banujte me ako necete opet dobro ali ne mogu da cutim ujedao bih samo zato sto svi cute kao one lepe stvari,jedne od naj lepsih!!!Oni su Srpskom seljaku jebali mater na kvadrat..........................
Ma jok brate Car Lazar nam je kriv.Nama je uvek neko kriv.

:cool:...ahaa...komunizam je kriv što je srpskog seljaka izvukao iz feudalnog sistema i uvalio ga u sedište IMTa i IMRa....

....nego ima ona druga tema za ovakvu priču....:cool:

:cool:...kako god, ali su uspeli...vi , njihovi protivnici danas, ne možete ni da ofarbate ono što su oni izgradili....:cool:

:cool:...vama eto puna usta i beležnice zapada i evrope, ali niš ne uspevate...:cool:

Mozda ne bi bilo lose da neki i procitaju nesto,pitaju svoje dedove oceve koji su ostajali bez brkova i prazni tavana,ubijani i zakopavani u stajsko djubre jer su bili kulaci ....ne moj da serete znam o cemu pricam.Moja familija je to dozivela kao i mnoge u nasoj drzavi a posebno u Vojvodini.E sad ti koji su to radili nama govore kako treba voditi drzavu demokratskim putem i biti savestan gradjan ove drzave.....necu vise komentarisati u ovoj temo izvinjavam se moderatorima :off_topic:

Mozda ne bi bilo lose da neki i procitaju nesto,pitaju svoje dedove oceve koji su ostajali bez brkova i prazni tavana,ubijani i zakopavani u stajsko djubre jer su bili kulaci ....ne moj da serete znam o cemu pricam.Moja familija je to dozivela kao i mnoge u nasoj drzavi a posebno u Vojvodini.E sad ti koji su to radili nama govore kako treba voditi drzavu demokratskim putem i biti savestan gradjan ove drzave.....necu vise komentarisati u ovoj temo izvinjavam se

moderatorima :off_topic:

Nikako ne podržavam dešavanja posle rata.Otimali su,Uvima ti lepo odneseš na noge.Nemoj im odneti pa će se onda videti demokratija da bi ono posle rata bilo mačiji kašalj.

Nazad
Vrh