Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno od sledeće godine tražiće sve, po meni i treba da se traži sve kao i svuda u svetu. Da se subvencionišu oni koji to i zaslužuju a ne oni koji ošljare u ovom poslu. A ima ih mnogo. Ko nije u stanju da pročita neku stručnu knjigu ili da se na internetu zanima za sve vezano za posao poljoprivredne proizvodnje i tako unapredi svoj rad, taj i ne treba da dobija subvencije. A što se ove godine tiče biće potpuno sve kao i prošle. Znači od 1. Aprila svi ponovo na NIS-ove pumpe po gorivo. Nema Luk Oil nema privatne pumpe, računi će se priznavati samo onom ko bude kao i prethodnih godina sipao na NIS-u. To je dogovoreno i kad prođu izbori biće objavljeno. Rusi su nas uzeli u svoje kandže i jasno je da nas neće tako lako pustiti. Neće Ruje da se odreknu profita koji im privilegovan položaj distributera goriva omogućava. neko je proturao od političara priče o računima na bilo kojoj pumpi u Srbiji ali taj je dobio prošle nedelje po ušima pa je ta priča i utihnula a ovo što sam naveo gore je dogovoreno....NIS nam ne gine ovog proleća i jeseni naravno....
Nije mene briga za koga si ti al naši neprijatelji nisu u Rusiji već u ove dve skupštine...OMG....Pa ja i nisam za Ruse, naprotiv. Hheheh pa ja bi ih odavno odavde poslao da ne kažem gde. Ja samo pričam o činjeničnom stanju i o tome kako, gde i kada ćemo sipati gorivo.....Ići ćemo kod onih koji su odlučili da imaju monopol, to objasnili našim političarima koji su kao i oni u Ukrajini klimnuli potvrdno glavom. A seljak će opet da se drnda.....Niste me skontali očigledno...Ali verujte da je ovo proverena informacija...
Ne brini se, pise sdelano u SSSRDa,ja zaboravio da na tvom ne piše SSSR
Ali svejedno,Evro-azijska unija
Šoštar,čoveče o čemu ti pričaš...razmisli ko okupira našu zemlji i po čijem nalogu se uništava privreda i kome treba da se dozvoli da kupi našu zemlju...sigurno ne Rusija
U ovoj temi vecito kukanje i samo kukanje i nista osim kukanja .