ja kazem da trenutno prosirujem za 50 ari,tj evo bas danas i ovih dana. ne druze ja ne radim kao ti,imam malo vise malina starog zasada i kupine i sljive,i naravno meni rod ne propada jer ne cekam drzavne silose vec sam napravio malu hladnjacu za svoje potrebe oko 30t tako da me zabole sto ne pravite silose i radite
- - - - - - - - - -e bas si ti neki namcor koliko ti radis zemlje ja toliko sijem krompira za kucu samo bi se nesto proterivao kad citas poruke kod svakog imena ti pise odakle je covek pa ti ako znas geografiju i skontas da je iz vojvodine ti nemoj citati jel izgleda da ako ja sad napisem da je noc ti ces naci neku zamerku ovo je tema subvencije a ne vojvodina ili srbija uzivaj u ostku veceri
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
ja kazem da trenutno prosirujem za 50 ari,tj evo bas danas i ovih dana. ne druze ja ne radim kao ti,imam malo vise malina starog zasada i kupine i sljive,i naravno meni rod ne propada jer ne cekam drzavne silose vec sam napravio malu hladnjacu za svoje potrebe oko 30t tako da me zabole sto ne pravite silose i radite
- - - - - - - - - -e bas si ti neki namcor koliko ti radis zemlje ja toliko sijem krompira za kucu samo bi se nesto proterivao kad citas poruke kod svakog imena ti pise odakle je covek pa ti ako znas geografiju i skontas da je iz vojvodine ti nemoj citati jel izgleda da ako ja sad napisem da je noc ti ces naci neku zamerku ovo je tema subvencije a ne vojvodina ili srbija uzivaj u ostku veceri
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
ne,nije dan i ovde je noc
i vi spletkarite cim vidite da je neko iz centrale LEPO SAM NAPISAO SUSE SE A JA POLAKO VADIM DEO PO DEO I SADIM ALI SA MREZAMA I VODOM,TIH 50ARI SAD SADIM TJ BAS DANAS SAM DEO RADIO,TO JE DEO OD IMANJA KOJI IMAM DA SE OPET RAZUMEMO STA MISLIS DA RADIM 50 ARI I DA SE ZAMLACUJEM SA POLJOPRIVREDOM KAO, trenutno imam 6h malina 2h kupina 2h sljiva i ostale sitnije sorte po malo probno. to je povrsina zbog suse a ne zato sto ja tako hocu. TO STO TI SADIS KROMPIR I JA SADIM PSENICU 1H ZA SVOJE POTREBE TAKO DA MI NE TREBA VASA AKO MISLIS DA SU SVI SITNI,mene ne mozes da vredjas sa tih 50 ari krompira ni sa 100h psenice ili patuljastog kukuruza jer poljoprivrednik je i sa 10 ari i sa 10000h ako to voli i ako to stvarno radi kako treba i uvek cu ti odgovoriti kad pomenes da je neko sitan a da nije iz vojvodine