Milojevic
Član
Danas stigli papiri postom za preregistraciju gazdinstva. Ali ne pisu od kad pocinju da primaju zahteve za preregistraciju, jel zna neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je u rar formatuJa sam dobio papire pre par dana ali nisam još ni otvorio,Jedino što sam primetio da je koverat duplo manji u odnosu na ranije godine.
Ni ja ne zurim. Nikad se nezna sta se iza brda valja.a sta mozes da pogresis ako sad predas i u kojoj prednosti mozes da budes ako sacekas poslednje dane
A onda vam kasni isplata ja sam uvek medju prvima i sve mi je do sad isplaceno zato se ja boim da cekam zadnji dan..:Ne predajem ništa do samog kraja.Moram da vidim šta će sve da izmisle i izbace u uredbama.Svašta se sprema ,a ja volim da to vidim pa da onda na tenane reagujem.
Mire Muflon kad predlozi, to su ideje prave, sve za interes nas proizvodjaca, bas lepo. Ja sam juce dobio papire, danas popunio I krenuo da predam, ali sam se predomislio, sacekacu jos malo, mozda nesto I izmenim.Jel cuo neko za ovaj predlog mislim Miroslava Grubanova(ako ne gresim) da se dobije 8000 din direktnih davanja a 4000 din za naftu,seme i djubrivo?
Registracija nema veze sa datumom kada ces dobiti pare. Prijave za subvencije ce verovatno krenuti tek posle 31marta, onda mozes da pozuris ako hoces da medju prvima dobijes pare.A onda vam kasni isplata ja sam uvek medju prvima i sve mi je do sad isplaceno zato se ja boim da cekam zadnji dan..:
Verovatno si mislio na ovoJel cuo neko za ovaj predlog mislim Miroslava Grubanova(ako ne gresim) da se dobije 8000 din direktnih davanja a 4000 din za naftu,seme i djubrivo?