Subvencije poljoprivredi za 2014

e to ti je kod nas skoro pa i normalan zakup,sto je jos losije uzimamo od ljudi koji ne rade i to im padne na pamet na pola ugovora hoce kao nekom da prodaju,jeste puno 38 000din za prizvodnju kojom se vi bavite jer mi tih 38 000 cupamo sa nekih 7 ara kad stigne berba, u sustini ostaje 30% kad sve platimo i ako je sve ok da ne udari neko nevreme ili vreme
ta cena od 38000 je kod mene pocetna kod nas rokali cene od 50000 do 80000 sto % znam ljude

A tvoj zemljak Dusan Petrovic je bio okej? Kod ovih gore bar nismo morali u blokade, a kod buljavog je bilo svasta.
Taj Petrovic je prvi dan svog ministrovanja zabranio izvoz psenice,Sevarlic se zalagao za zabranu izvoza kukuruza pre godinu dana aj budite iskreni pa recite koliko je puta drzava dosada zabranila izvoz maline.

niste vi losi u mojim ocima vec smatrate da juzno od vas nema poljoprivrede,da su sitni,jesu manje povrsine ali skuplji proizvodi

upravu si proizvodi skuplji posla manje njive manje a panicite ko da vas kolju pa pogledaj kako nas izradise za zito za kukuruz pa di su oni sto su pokrali robne rezerve suncokret jeftiniji ulje skuplje soja jeftinija 30% a seme skuplje 20% svakom je tudji posao laksi zato se manite lupetanja

A tvoj zemljak Dusan Petrovic je bio okej? Kod ovih gore bar nismo morali u blokade, a kod buljavog je bilo svasta.
Odskora sam u Sa, meni je Dulicka bliza. Dusana bar nisu zakatancili, a ove ce bogami zatvoriti, a kljuc baciti. Vama ko god da je ne valja. Znaci nije samo do njih problem.
Ipak je on marka za ove sto su sahranili poljoprivredu, dok on nije dosao za ministra.

Taj Petrovic je prvi dan svog ministrovanja zabranio izvoz psenice,Sevarlic se zalagao za zabranu izvoza kukuruza pre godinu dana aj budite iskreni pa recite koliko je puta drzava dosada zabranila izvoz maline.

nikada nije zabranila izvoz,ni 90" ali su tada oni odredjuvali cenu pa sada odredjuju cenu preko svojih glavnih izvoznika jer ne moze da izvozi ko kako hoce pa cak ni da placa koliko hoce jer bi mu zakucali na vrata. a ta cena od 80 000din je zakup na godisnjem nivou po h ili kako vec?

upravu si proizvodi skuplji posla manje njive manje a panicite ko da vas kolju pa pogledaj kako nas izradise za zito za kukuruz pa di su oni sto su pokrali robne rezerve suncokret jeftiniji ulje skuplje soja jeftinija 30% a seme skuplje 20% svakom je tudji posao laksi zato se manite lupetanja

posao nije manji jer se sve radi rucno pocev od sadnje,berac ne valja jer lomi grane i ostecuje maline tako da branje na suncu nije lako

nikada nije zabranila izvoz,ni 90" ali su tada oni odredjuvali cenu pa sada odredjuju cenu preko svojih glavnih izvoznika jer ne moze da izvozi ko kako hoce pa cak ni da placa koliko hoce jer bi mu zakucali na vrata. a ta cena od 80 000din je zakup na godisnjem nivou po h ili kako vec?

da po h na god dana i to mozes proveriti neke parcele i vise

posao nije manji jer se sve radi rucno pocev od sadnje,berac ne valja jer lomi grane i ostecuje maline tako da branje na suncu nije lako

to je problem tvoj i zito se moze kositi rucno a ti dodji kod mene budi moj gost 3 dana i idemo u kombajn zito raditi pa ce mo videti ko ce pivo platiti cime necu reci da je maline lako brati ali cu reci da vi necete da priznate drugome njegov rad

- - - - - - - - - -

onda je puno,znam da je bilo jeftino i to do skoro sad ce da ubace arape kao nama hladnjacare i odredjuju cenu

to skoro je mozda pre 10 god

ja priznajem svaciji rad osim ovih u drzavnim sluzbama-preduzecima. da je lako nije nigde a cak mislim da je i meni bolje nego plastenik,kombajn sam vozio ali neki mali "zmajce"cisto probao

- - - - - - - - - -

to je problem tvoj i zito se moze kositi rucno a ti dodji kod mene budi moj gost 3 dana i idemo u kombajn zito raditi pa ce mo videti ko ce pivo platiti cime necu reci da je maline lako brati ali cu reci da vi necete da priznate drugome njegov rad

- - - - - - - - - -

to skoro je mozda pre 10 god

ja nisam lupao u serpe za promene

Nazad
Vrh