Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cim pitas verovatno sutra dan od datuma na tvojim racunima.......Zna li se od kad ce vaziti racuni za gorivo ?
Ne bih da nikog vredjam, ali je cinjenica, da je kod nas sve "ucen do ucenog, sve ekspert do eksperta" a drzava u sve vecim g...ima, i samo bih da znam u cem se sastoji ta njihova ucenost i znanje, u stvari, znam, ali ne bih da pisem....to nije razlog za ovako prostačko vređanje učenog čoveka...
Ti mora da se šališ. Koji bre učenjaci? Sega-mega trendovci i ostali prosečni ili ispod prosečni studenti. Nije to videlo ni učeno ni eksperte. U kojoj struci su se ti eksperti dokazali? Retko ko je od njih imao staža van politike. Ni čuveni PPV Vučić, kao ni Čeda nemaju dana staža van skupštine. Moguće da imaju dovoljno i za penziju, po njihovim kriterijumima.Ne bih da nikog vredjam, ali je cinjenica, da je kod nas sve "ucen do ucenog, sve ekspert do eksperta" a drzava u sve vecim g...ima, i samo bih da znam u cem se sastoji ta njihova ucenost i znanje, u stvari, znam, ali ne bih da pisem.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/441162/ministri-najavili-znacajnu-pomoc-drzave-poljoprivredi
...e evo pametnjakovići kako vi nastupate pred tim "kretenom" i kako nas iz takvog nastupa vidi srbija....
...vidi nas kao bandu koja hoće leba preko pogače na uštrb solidarnih poreza koji se naplaćuju zaposlenima u eps_u, državnoj upravi, jkp_ovima....
...u textu pomenuti domaćin ima bednih 5 krava i pet junica, znači manje od 10 uslovnih grla, obrađuje 60ha i cvili kako nemože da dobije u zakup više....
...ne sumnjam da je i on jedan od vas pametnih koji sebi daje za pravo da profesora naziva kojekakvim prostotama...
...e eto tako...pa se posle češite što vas na blokadi puteva pljuju "radnici" i što bilo koga zabole uvo što su subvencije ni za qur... , što je cena žita ili suncokreta mala...o otkupu stoke i da ne govorim....
....pa vi pametini dajite sebi za pravo da univerzitetskog profesora prostački vređate....
...e evo pametnjakovići kako vi nastupate pred tim "kretenom" i kako nas iz takvog nastupa vidi Srbija....
...vidi nas kao bandu koja hoće leba preko pogače na uštrb solidarnih poreza koji se naplaćuju zaposlenima u EPS_u, državnoj upravi, JKP_ovima....
Mislis da ja to ne znam, ali svi se deklarisu kao neki eksperti i vrlo nauceni a narod u drzavi koju oni vode u sve gorem stanju.Ti mora da se šališ. Koji bre učenjaci? Sega-mega trendovci i ostali prosečni ili ispod prosečni studenti. Nije to videlo ni učeno ni eksperte. U kojoj struci su se ti eksperti dokazali? Retko ko je od njih imao staža van politike. Ni čuveni PPV Vučić, kao ni Čeda nemaju dana staža van skupštine. Moguće da imaju dovoljno i za penziju, po njihovim kriterijumima.
Od kada nas vode ti učeni i preučeni koji nemaju dana radnog staža,nama sve bolje.
Uspešan i pošten poljoprivrednik treba da bude ministar poljoprivrede a ne ovi što vide kravu na televizor.