Subvencije poljoprivredi za 2014

Pa bas zato sto je ucen ga i treba pljuvati, sve i jednog koji nam radi na stetu!! Mozda ti je rodjo pa ga branis?! U svakom slucaju se do sada nije pokazao onako kako mi to od njega ocekujemo!

Od kada nas vode ti učeni i preučeni koji nemaju dana radnog staža,nama sve bolje.
Uspešan i pošten poljoprivrednik treba da bude ministar poljoprivrede a ne ovi što vide kravu na televizor.

Pravila foruma nalažu da nije dozvoljeno međusobno vređanje članova foruma.

Ne sumnjam da je ministar Glamočić učen čovek, ali sam je na sebe uzeo rizik javen ličnosti, kad je posto ministar.

:cool:...to nije razlog za ovako prostačko vređanje učenog čoveka...:cool:
Ne bih da nikog vredjam, ali je cinjenica, da je kod nas sve "ucen do ucenog, sve ekspert do eksperta" a drzava u sve vecim g...ima, i samo bih da znam u cem se sastoji ta njihova ucenost i znanje, u stvari, znam, ali ne bih da pisem.

Ne bih da nikog vredjam, ali je cinjenica, da je kod nas sve "ucen do ucenog, sve ekspert do eksperta" a drzava u sve vecim g...ima, i samo bih da znam u cem se sastoji ta njihova ucenost i znanje, u stvari, znam, ali ne bih da pisem.
Ti mora da se šališ. Koji bre učenjaci? Sega-mega trendovci i ostali prosečni ili ispod prosečni studenti. Nije to videlo ni učeno ni eksperte. U kojoj struci su se ti eksperti dokazali? Retko ko je od njih imao staža van politike. Ni čuveni PPV Vučić, kao ni Čeda nemaju dana staža van skupštine. Moguće da imaju dovoljno i za penziju, po njihovim kriterijumima.

:cool:...e baš to pričam...čoveka od nauke svrstati u isti koš sa megatrendovcima i inima i na tako prostački način vređati je neprihvatljivo....:cool:

Svako ko se zalaze za uvodjenje GMO u Srbiji je obican kreten. To sto je neko ucen ne znaci i da je naucen ni da je koristan po drustvo i pogotovo ne znaci da je dobar covek. Svi ministri u poslednjih nekoliko decenija su bili uceni i rezultati su vidljivi. Postovanje ce imati samo onaj ko nesto i uradi.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/441162/Ministri-najavili-znacajnu-pomoc-drzave-poljoprivredi

:cool:...e evo pametnjakovići kako vi nastupate pred tim "kretenom" i kako nas iz takvog nastupa vidi Srbija....

...vidi nas kao bandu koja hoće leba preko pogače na uštrb solidarnih poreza koji se naplaćuju zaposlenima u EPS_u, državnoj upravi, JKP_ovima....

...u textu pomenuti domaćin ima bednih 5 krava i pet junica, znači manje od 10 uslovnih grla, obrađuje 60ha i cvili kako nemože da dobije u zakup više....

...ne sumnjam da je i on jedan od vas pametnih koji sebi daje za pravo da profesora naziva kojekakvim prostotama...

...e eto tako...pa se posle češite što vas na blokadi puteva pljuju "radnici" i što bilo koga zabole uvo što su subvencije ni za qur... , što je cena žita ili suncokreta mala...o otkupu stoke i da ne govorim....

....pa vi pametini dajite sebi za pravo da univerzitetskog profesora prostački vređate....:cool:

http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/441162/ministri-najavili-znacajnu-pomoc-drzave-poljoprivredi

:cool:...e evo pametnjakovići kako vi nastupate pred tim "kretenom" i kako nas iz takvog nastupa vidi srbija....

...vidi nas kao bandu koja hoće leba preko pogače na uštrb solidarnih poreza koji se naplaćuju zaposlenima u eps_u, državnoj upravi, jkp_ovima....

...u textu pomenuti domaćin ima bednih 5 krava i pet junica, znači manje od 10 uslovnih grla, obrađuje 60ha i cvili kako nemože da dobije u zakup više....

...ne sumnjam da je i on jedan od vas pametnih koji sebi daje za pravo da profesora naziva kojekakvim prostotama...

...e eto tako...pa se posle češite što vas na blokadi puteva pljuju "radnici" i što bilo koga zabole uvo što su subvencije ni za qur... , što je cena žita ili suncokreta mala...o otkupu stoke i da ne govorim....

....pa vi pametini dajite sebi za pravo da univerzitetskog profesora prostački vređate....:cool:

vodi ga kuci ako ti valja

:cool:...e evo pametnjakovići kako vi nastupate pred tim "kretenom" i kako nas iz takvog nastupa vidi Srbija....

...vidi nas kao bandu koja hoće leba preko pogače na uštrb solidarnih poreza koji se naplaćuju zaposlenima u EPS_u, državnoj upravi, JKP_ovima....

Ha,ha,ha,ha...da se covek slatko nasmeje :haha: :haha: :haha: a EPS, drzavna uprava i JKP su "jadni, siromasni" pa nemaju odakle da daju, a na kraju krajeva ta prica o solidarnom porezu koji se navodno uzima od njih nije istinita!!! Sva ta javna preduzeca i javna uprava su na teretu drzave odnosno svih nas poreskih obveznika, a odkud drzavi najvise para kad je cela privreda i industrija propala, pa naravno od poljoprivrede, tako da se tu krug zatvara moj prijatelju, a kola se lome opet na nama,jer u tom celom "solidarnom" krugu o kom pricas, samo MI odnosno "BANDA" kako nas ti nazivas nesto radi i zaradjuje za ovu drzavu, a od te iste drzave i od ministarstva poljoprivrede dobijamo samo prazna obecanja i kasnjenje isplata, a i to pokusavaju da ukinu tim sto se donose pravilnici i uredbe u poslednjem trenutku da bi sto manji broj gazdinstava ostvario pravo na ono sto mu po zakonu pripada!

Nisam zagovornik vredjanja, ali takodje ne svidja mi se to sto se isti ti ministri ponasaju prema nama gradjanima kao da smo pali sa neba, neke izjave i ponasanje vredja zdrav razum i inteligenciju!

Ti mora da se šališ. Koji bre učenjaci? Sega-mega trendovci i ostali prosečni ili ispod prosečni studenti. Nije to videlo ni učeno ni eksperte. U kojoj struci su se ti eksperti dokazali? Retko ko je od njih imao staža van politike. Ni čuveni PPV Vučić, kao ni Čeda nemaju dana staža van skupštine. Moguće da imaju dovoljno i za penziju, po njihovim kriterijumima.
Mislis da ja to ne znam, ali svi se deklarisu kao neki eksperti i vrlo nauceni a narod u drzavi koju oni vode u sve gorem stanju.

Naj jace je ovo sto uplacuju ovi iz drzavne uprave.Toliko se brinu kao da daju babovinu.:haha:Ovo je neka zaj...cija, a mi se navukli.,,pa komentarisemo.Da nije skrivena kamera????

Od kada nas vode ti učeni i preučeni koji nemaju dana radnog staža,nama sve bolje.
Uspešan i pošten poljoprivrednik treba da bude ministar poljoprivrede a ne ovi što vide kravu na televizor.

Mene samo brine ko sebi uzima za pravo da sebe nazove postenim covekom? Ovi sto su za par godina udesetostrucili kapital pa sebe nazivaju pametnima, postenima I sposobnima, a mi ostali ludi?

sve su lopine,koliko kosta 1l nafte za traktor... pa odatle prima platu i eps i jp i ta lopina od ministra,zaposlis se u eps i primas platu 30-40000 din a u dzepu poneses sendvic,a poljoprivrednik kad sabere sta ulaze da napravi nesto gde bi radio mora da trpi i da ne izlazi po splavovima vec da se bori da vidi gde ima da uspara koji dinar od divljackih cena i prodavnica za poljoprivrednu opremu.bolje je bilo 90" i na bonove i posle od 2000-2004,vidi koliko je jedan evro-vranak,napravili da nas ovi gastrabajteri zezaju.a premijeri se samo slikaju i uzimaju kredite a dobiju uslove da to rade kinezi... ako zavrse svi kao onaj malo pre sablje bice ok,i ovi na vlasti i opozicija,nema tu pravednog coveka.

Nazad
Vrh