Subvencije poljoprivredi za 2014

Evo pomoći da ne licitirate, samo vratite nekoliko puta i nema ničega skrivenog.

http://www.youtube.com/watch?v=YiaSEW43HOI

6000 keš bez opravdanja, i ostatak od 6000 za gorivo i seme. Ako hoćete regres za mineralno đubrivo onda će biti potrebna analiza.
Inače sve će biti regulisano pravilnikom, a do tada čekaćemo.

Lepo je rekao da se od semena odustaje, pa se tih drugih 6000 deli na :
naftu (moci ce se kupovati bilo gde)
ves.djubrivo (trebace pokrice u analizi zemlje)

Sad citam za RTS je odvojeno 7.5 milijardi iz budzeta,a zna se da ih ima oko 3 hiljade zaposleni,a u Srbiji ima700 hiljada poljuprivredni gazdinstava,koja ce dobiti 20 i neku milijardu,ja stvarno neznam koje ovde lud,i jos plus ostaje pretplata ,da nije zalosno bilo bi smesno.

Zvao malo pre Šabac kažu za mehanizaciju od 2013 prošao sam konkurs Pustiće novac od nedelje kaže službenica sa broja 015367531.Ako neko ima još nekih informacija neka napiše .Hvala.

kod vas makar zovu,kod nas ništa samo pošalješ papire i čekaj.ja imam od prošle godine iz marta mjeseca predate papire trebao bih dobiti oko 2000e subvencije ali nema još ništa.

Najgore sto se nezna od kada ce vaziti racuni fiskalni, da li od pocetka godine 2014 ili od datuma stupanja buduce uredbe na snagu?
Bio mi jutros komsija, uzimao bi djubre i ne bi uzimao, ajd budi pametan.

Za naftu podrzavam sto ce se moci kupovati na svim pumpama, dosta ljudi je imalo problema jer nisu imali nisove pumpe u blizini, a i onaj novi nacin bi trebao da podstakne konkurenciju medju pumpama, poljoprivreda trosi dosta goriva.

Trebalo bi da se formira nezavisna laboratorija za kontrolu kvaliteta nafte.jer u suprotnom to mu dodje isto kao i ovo sa gasom, gde ista firma koja ti prodaje gas vrsi i kontrolu gasa sto je sukob interesa! Treba traziti od drzave da se ovo promeni.

Znaci, za seme se definitivno odustalo, za mineralno djubre mozda treba analiza, a gasnog ulja ce biti na drugim pumpama, a ne samo na nis-u?

Ako ne bude gasnog ulja svuda, onda opet moraju da se jure pumpe. Sta bismo drugo i mogli.. ja planiram da izbegnem ed.
Jedva cekam da izadju pravilnici, da vidimo na cemu smo.

Odem u Bosnu, natocim gorivo i odmah kod prodavca dobijem subvenciju.............................

Ja sam danas uzeo djubrivo ,a oni nek odlucuju sta hoce. U zadnjih 15 dana zvao sam prodavca tri puta i cena polako ide u vis.
A za gorivo cu k'o i komsa Vlada ,via Bosna.

Znaci, za seme se definitivno odustalo, za mineralno djubre mozda treba analiza, a gasnog ulja ce biti na drugim pumpama, a ne samo na nis-u?

Ako ne bude gasnog ulja svuda, onda opet moraju da se jure pumpe. Sta bismo drugo i mogli.. ja planiram da izbegnem ed.
Jedva cekam da izadju pravilnici, da vidimo na cemu smo.

da. od subv. semena nema nista.
za min. djubr. cemo videti sta ce biti sa analizom - da l' ce trebati...
a i gorivo... ni to se ne zna...

"Jedva cekam da izadju pravilnici, da vidimo na cemu smo." i ja jedva cekam da izadju, pa da te pitam sta je u pravilnicima, da ne citam sve redom :)

A jel se zna koji je krajnji rok da ti pravilnici budu objavljeni ili mi mozemo ovako da cekamo u nedogled, a djubre vec treba da se baca... ::jako_besan::

Nazad
Vrh